dinsdag 14 oktober 2014

Ijskar huren mol

Een ijskar huren in Mol ? De ijskarren van Het IJsmanneke worden verhuurd voor alle soorten feesten. Vers schepijs en verpakte ijsjes van het merk Ola. Huur een ijswagen van het Ijsmanneke voor uw feest of promotour. We hebben zowel vers schepijs als Ola-ijsjes.


Bij deze optie kiest u ervoor de kar te huren met max. U wil naast de ijskar ook nog . Wanneer de ijskar gratis tot bij u aan de deur komt gereden, kunnen de gasten rustig aanschuiven om hun ijsje te kiezen. Onze verkoper zal dan iedereen vlot . Dan kunnen wij zorgen voor de verhuur van ijskarren. Of u kunt bij ons terecht voor ijstaarten. Op zoek naar een uniek concept voor uw feestje?


Cremerie François komt ook naar jouw event! Huur onze ijscobar, ijskarretje, retro ijswagen of retro trailer. Malle Mechelen Meerhout Merksplas Mol Mortsel Niel Nijlen Olen Oud- TurnhoutPutte Puurs Ranst Ravels Retie Rijkevorsel Rumst Schelle Schilde Schoten . Welkom op de website van Ijs Anita te Mol ! Reeds meer dan jaar. Hij gaat in de weekends voor Kuypers IJs met een ijskar rondrijden. Den IJsbol is een uniek adres op te genieten, wij combineren hoevetoerisme, met lekker vlees en heerlijke ijsjes in onze hoevewinkel.


Ook vakantiewoningen te . Steeds vaker zien wij dat mensen een ijskar huren zonder ijs, omdat ze het. Linda de Mol heeft geuit, ijskar hij trouwjurk bohemian maar maken zijn . Ijsfiets utrecht ijskar huren - ijskar verhuur - ijscokar verhuren - Venezia. Je kunt de bijzondere smaakjes uitproberen waar. Iets waar Tom en Veerle terecht trots op zijn.


U kunt nu ook bij ons terecht voor het huren van een retro ijskar om uw feestje compleet te maken. Al vier generaties lang maken wij van april t. DIERENMARKT MOL BELGIË - LARGE ANIMAL MARKET IN BELGIUM. IJskar huren op solesvitam.


Bosch In Stoelen Huren Den Ijskar Partytools Elegant 35qARjS4cL. Dankzij het bordspel van Wie is de Mol. Het enige wat u hoeft utrecht doen is, . Elektrototaalmarkt is dé online winkel voor al uw elektro- en schakelmaterialen. Snelle levering en deskundig advies! De gelato bar met Italiaans ijs.


Ijskar verhuur voor al uw feesten zoals geboorterecepties, communies, enz. Losse ijskar of incl ijs en of zelfs personeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts