dinsdag 18 november 2014

Scooter huren knokke

Huur je elektrische fiets of scooter hier. Wij verhuren verschillende elektrische fietsen als scooters. Wilt u een scooter of elektrische fiets huren in Knokke ? Bekijk onze prijzen en contacteer ons om uw reservering vast te leggen. Met deze milieuvriendelijke scooter cruis je ron heerlijk relaxed. Op zoek naar vrijheid of mobiliteit?


Your Mobility, Our Mission! Bedankt om mijn mio zo vlug. Zoute Cycles in Knokke -Heist met adres Bronlaan 6. Verhuur van fietsen, mountainbikes, go-carts, steps en scooters. Verkoop van seizoensfietsen en.


Rinkeltje repareert en verkoopt fietsen en scooters. Huur bij ons een fiets on Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken. Op de fiets naar het strand bij Knokke -Heist of Cadzand-Ba die u gekocht heeft in de fietsenwinkel in Sluis. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.


Een vespa huren voor een dagje uit? Wij zijn is gespecialiseerd in. Electrische scooter en roze vespa! Je kuiert met je Vespa langs de Zeeuwse badplaatsen Breskens, Nieuwvliet en Cadzand voor je halt houdt in het mondaine Knokke -Zoute.


Deze elektrische e- scooter geeft iedereen bij de start een lach op. Download de felyx app en ontvang tijdelijk rijminuten cadeau. Scooter and e- bike rental.


Daarom zijn we overgestapt naar de invoer, verkoop en verhuur. Ontbrekend: knokke Crazy wheels crazy-wheels. De meeste van deze toestellen zijn vrij . Huur een e- scooter en verken het prachtige Knokke -Heist, Damme en Sluis ! Trek erop uit zonder zorgen want onze gps wijst u de weg op uw rondrit met de scooter. Ontdek het mooie polderlandschap met vertrek vanuit één van de. Neem een aangename pauze te Knokke en keer terug via het mooie Brugge.


De mensen op de boulevard van Knokke keken hun ogen uit. Meer reclame op de scooters zou ook meer traffic en verhuur voor het bedrijf opleveren. Kijk, in de streek kan je wel scooters huren , maar mensen zoeken.


Wie een tweede persoon op één scooter wil vervoeren, betaalt euro extra. Rij- instructeur uit Knokke plots met de noorderzon verdwenen nadat . VISSERSDORP ZONDER HAVEN INKOOPSTAD EEKLO INKOOPSTAD SLUIS CADZAND BAD KNOKKE Wandelen, fietsen of ter plaatse een scooter huren. MAAK EEN ONVERGETELIJKE RIT EN ONTDEK HET MOOIE PAJOTTENLAND! BIJ ONS MOET JE GEEN WAARBORG BETALEN!


Bovendien trakteren we op tal van leuke . Onze experts zoeken samen met jou naar de perfecte scooter. Universeelstandaard 120mm hoog transp. Vespa Fun, een dagje rust, natuur en cultuur. Deze ultieme mobiliteitsoplossing brengt je overal in de stad op de meest coole manier.


Rijden op onze elektrische scooters is net zo eenvoudig als lopen, maar. Alliance beschikt over relatief veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts