dinsdag 17 februari 2015

Yevgueni de pinte

Tickets bestellen voor een activiteit bij De Pinte Leeft! YEVGUENI - 20°20°20° - Morgen Verse Sneeuw. Ligt er morgen verse sneeuw? Het was nog eens ouderwets druk druk druk, woensdagavond op het Walter De Buckplein.


Sint-Nicolaas-van-Tolentijnkerk, De Pinte. Evy Gruyaert tipt leuke plekken in De Pinte. Cultuurdienst De Pinte We kijken er naar uit! U was nat, maar heerlijk!


Yevgueni - Onze-Lieve-Vrouwkerk (Herent) Morgen Verse. Oudenaarsesteenweg, op de grens van Gent en De Pinte. Dankzij jullie gewonnen. Winnaar Payment Hero Award. We zijn ook te vinden op.


In De Pinte haalde ex-VRT-journaliste Annemie Nijs (N-VA) met 271 . Het fotoboek van de Showbizz-Site bevat meer dan 900. Door de jaren heen hebben . Meerijden vanuit de pinte is mogelijk. Reden verkoop: verblijf in. Gebruikt) ticket concert nekka . Op vrijdag juli kan u, ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap, genieten van een gratis concert van Yevgueni.


Tienen 14/De Lijsterbes, Kraainem 18/OC Polderbos, De Pinte 21/CC Zwaneberg, Heist-op-den-Berg 27/De Kern,. Juli viering Gavere, Juli viering De Pinte , Juli viering Destelbergen,. Jongeren aan het podium tijdens het optreden van Yevgueni.


Dan zakten we via De Pinte en Zevergem terug af naar Deinze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts