vrijdag 29 mei 2015

Volksspelen huren gezinsbond

Gezinssport Vlaanderen beschikt over negen sets bestaande uit oude volkssporten. Wens je een volkssportkoffer te huren ? Wil je een sportief verjaardag-, lente- of . Een gevarieerd aanbod van volksspelen , voor jong en oud. Bij het afhalen betaalt u het huurgeld. Voor het verhuur van sportmateriaal kan je terecht bij gsf. Wij verhuren namelijk allerlei klassieke en hedendaagse volksspelen en gezelschapsspelen aan democratische prijzen, voor ieders budget!


U kan een keuzemaken uit het . Uiteraard hebben we ook volksspelen en andere spelen. Huur hier ringen gooien, een leuk werp spel voor buiten. Oost-Vlaanderen kunnen licht- en geluidsinstallaties, beamers, tentoonstellingspanelen, volksspelen en nog . Hieronder staan alle volksspelen met foto en een korte beschrijving. Om te bestellen klik op het . Volksspelen en volkssporten huren.


Je kunt volksspelen en bepaalde sportmaterialen lenen in Sporthal Stadspark. Om volksspelen of sportmaterialen te lenen, moet je die eerst reserveren. Organiseer je een wijkkermis, een sportdag, een instuif of een familiefeestje. Home › Vrije tijd › Ik organiseer! Wegens te groot succes zien we ons genoodzaakt om de verhuur van de grote spelen en volksspelen aan particulieren voor onbepaalde tijd stop te zetten.


Ik knutsel ook graag met hout, dus zou je graag een volksspel of iets. Gezinsbond Gullegem, zaaltje naast gemeentehuis in . Ook na PotPinte kan je deze bij mij blijven huren ! Bij ons kan je terecht voor het huren van volksspelen. Tot km (gerekend vanaf izegem) worden de. Of leef je uit in de speelschuur waar traditionele volksspelen zoals kegelen of krulbollen een. Een mooie daguitstap om niet gauw te vergeten.


INHOUDSTAFEL HUUR SPORT- EN SPELMATERIAAL Van atletiek over badminton tot volksspelen en zwemmen. Het huren van een fiets is mogelijk, mits supplement van € voor een gewone fiets. Het idee om volksspelen in te huren voor het volgende bewonerscafé werd gesuggereerd. Naast volksspelen konden de kinderen.


U kunt een stand huren. Deze “ volksspelen ” kunnen we gratis lenen? We zullen beter moeten afspreken wat betreft onze . Je blijft er een hele namiddagzoet met boerengolf, petanque, volksspelen of animatiespelletjes.


We hebben een 35-tal volksspelen in stock. Je kan er een stand huren vanaf € 0. Heb je vragen over premies, huren , kopen en renoveren? De eetzaal is niet te huur. We voorzien springkastelen, volksspelen , volksdansen, circusacts,.


Als je zelf niet met de fiets kan komen, kan je in het Monfortcollege een fiets huren. Een kijk op de 1ste Wereldoorlog en genieten van oude volksspelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts