dinsdag 15 december 2015

Tipi tent huren

Tipi huren , verras bezoekers met een tipi. Vuurtje in het midden, lekker zitten en genieten. Indrukwekken sfeervol, authentiek en altijd een succes!


De tipi is een echte blikvanger en is zowel buiten als binnen een ideale en unieke accommodatie om van uw feest of evenement iets speciaals te maken. Nordic tipis zijn een uniek en origineel alternatief voor de witte markiestent en. U kan één tipi huren of er een aantal combineren tot een heus “ tentendorp ”.

Tipi tent huren

Jouw Nordic tipi voor elk evenement. Kies uit de vele opties! Ongeëvenaarde sfeermakers! Verassende ambiance voor uw gasten, genieten van de voortreffelijk atmosfeer en vuurtje in het midden.


Tipi Solutions het nummer bedrijf in Antwerpen om uw strechtent te huren. Een (ingerichte) tipi tent huren op natuurkampeerterreinen in Groningen, Frieslan Drenthe of Flevoland met korting ! Sfeervol en authentiek. Verras bezoekers met een tipi huren.


Hier vind u alle informatie over het huren van een tipi en andere tenten.

Zelfgemaakt, in prachtige kleuren en ontwerp. Wij komen de Tipi opbouwen voor uw . Op zoek naar een camping waar je een tipi kan huren ? Ontdek de leukste tipi of. Je kunt hier namelijk een tipitent huren bij Tipitijd! Te huur voor jouw bruiloft of feest.


Verhuur tipi tenten op camping aan het water. Geniet van alle faciliteiten! Huur een Tipi Tent op camping TerSpegelt in Brabant. In een echte Indianentent.


Tipi tent huren

Huur vanaf twee nachten, in vakanties vanaf drie nachten. Twee grote indianententen waarin je binnen een vuur kan stoken en te leven als echte inheemse bevolking van Amerika! Slapen in een tent voelt lekker avontuurlijk, maar niet iedereen houdt van kamperen. Het dorp heeft zes grote tipitenten in een cirkel met in het midden een overdekte plek. Groepsaccommodatie het Tipidorp staat op een vakantiepark midden in de groene Achterhoek vlakbij Doetinchem.


Fietsen zijn te huur bij de receptie. De tipitent is een ruime compleet ingerichte tent voor 4-personen van 32m2. In de tent is een open haar een tweepersoonsbed en twee 1- persoonsmatrassen.

Tipi tent huren

Near AmsterdamSchiphol. Gebruikersprofiel Arnold. Huurfietsen beschikbaar €per dag. Lekker kamperen op een camping in Callantsoog, maar dan wel met de luxe van deze tijd. Grouptent 8P (airbeds).


Armytent 8P (field beds). GLAMPING ACCOMMODATIONS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts