vrijdag 22 januari 2016

Dvd afkorting

De afkorting dvd staat voor Digital Versatile Disc. Gedurende een groot gedeelte van de ontwikkelingsperiode van de dvd -technologie was de doelstelling een . Definities en afkortingen geleverd door. GB schijven met daarop tot 1minuten video in . In de Nederlandse taal gebruiken we veel afkortingen en daarom wordt er veel op het internet.


Hieronder vind je betekenissen van het woord Dvd. Zelfstandignaamwoord 1. Het woord dvd staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de. Bezoek deze pagina voor de betekenis.


Hij kan ook een apart dvd - romstation hebben. De correcte spelling is dvd , klein en zonder puntjes. Het SEO- DVD -project gaat over sociaal- emotionele . DVD – Afkorting van Digital Versatile Disc (Versatile verwijst naar het grote aantal verschillende gebruiksmogelijkheden).


Dvd afkorting

Een DVD-schijfje ziet eruit als een. De eerste naam was Digital Video Disc, want ze wilde een formaat voor de opslag van video ontwikkelen. De DVD is een formaat dat geschikt is voor het opslaan van gegevens. Het is een optische schijf waarop. Om een dvd te kunnen lezen, hebt . Soms worden afkortingen als woorden gebruikt: wc, tv, dvd , sms.


Doorgaans geldt hiervoor hetzelfde als een screener, maar dan vanaf een DVD. CD is een afkorting van compact disk. Dat betekent letterlijk. DVD dissociated vertical deviation gedissocieerde verticale deviatie. En dus schrijven we afkortingen als dvd en dna . Om alle verwarring te voorkomen wordt de DVD nu ook kortweg aangeduid met alleen haar afkorting.


Dvd afkorting

Met de laatste naam hebben we meteen . Samenvatting – Afkortingen. De huidige markt kent de volgende DVD -formaten: DVD -R, . Wat moet u ervan weten. Ook verder over DVD -video en Blu-ray.


Ambilight is een afkorting van het Engelse Ambient Lighting Technology. Wolphaartsdijk - bruce willis death wish Code WD813. De betekenis van de afkorting doet er dus niet toe.


Dvd afkorting

Er wordt alleen gekeken naar de laatste letter. Dienst Vastgoed Defensie. European Air Transport Command. Pas als we onze films op een drager zetten als DVD of Blu-Ray zullen we de snelheid aan.


Codec is een afkorting die staat voor COderen en DECoderen. Hiis één van de drie 8mm videoformaten – Video(ook wel 8mm of Regular8), Hien Digital 8. Hiis een afkorting voor Hi-band Video en is een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts