donderdag 18 februari 2016

Huisarts nodig op vakantie

Huisarts nodig op vakantie

Wat u moet weten als u bij tijdelijk verblijf in een ander EU-land naar de dokter of het ziekenhuis moet. Ik heb dringend een huisarts nodig , maar woon niet in Zeeuws-Vlaanderen. Elke maand betaal je een flinke premie voor je zorgverzekering. Dan ben je in het buitenland toch ook goed verzekerd voor geneeskundige kosten?


Bijvoorbeeld tijdens een dagje uit of vakantie in eigen land. Eigen huisarts kan helpen bij medische problemen op vakantie.

Huisarts nodig op vakantie

De huisarts behandelt zelf medische klachten, maar soms is zorg nodig van bijvoorbeeld een arts. Niet alleen in noodgevallen, maar ook als u twijfelt over een klacht of een tolk nodig heeft. U hoopt dat op vakantie alles en iedereen gezond blijft.


Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en soms heeft u medische hulp nodig. De medische zorg is in . Heeft u een lokale arts nodig ? Soms is medisch advies op afstand niet voldoende. Moet u naar een arts of ziekenhuis en bent u verzekerd bij Zilveren Kruis?

Huisarts nodig op vakantie

Gisteren zagen we ineens dat dochter van een rood en dik ooglid had. In het ooglid zit een geel bultje. Kan je voor zoiets naar de huisarts op . Als u medische zorg in het buitenland nodig heeft tijdens uw vakantie , bel dan altijd eerst met de OHRA Hulpdienst. Een van onze medewerkers adviseert u . Wachtkamer Huisarts Geleen Lindenheuvel.


U kunt bij ons in de praktijk terecht voor alle adviezen en nagenoeg alle vaccinaties die nodig zijn voor uw reis, . Als we op vakantie zijn, maakt u een keuze als u een huisarts nodig heeft:. Als die ook op vakantie is, dan staat daarachter de tweede huisartswaarnemer. Welkom op de website van Geert Groote Huisartsengroepspraktijk. De Geert Groote Huisartsengroepspraktijk bestaat uit de vier praktijken van.


Moet je helaas je reis annuleren vanwege ernstige ziekte of een ongeval? Vakantie en afwezigheid. Wij onderzochten bij 10 . Heb je dan een doktersverklaring nodig ? Hoe werkt het met medicijnen op vakantie als je kanker hebt?


Terwijl de toeristen die op Walcheren huisartsenzorg nodig hadden terecht konden bij de vakantiedokter , hoefde de huisarts - die in Zeeland woont en werkt.

Indien u een verre reis gaat maken kan het zijn dat u daarvoor vaccinaties nodig heeft. Gaat u op zakenreis of op vakantie , maak gebruik van gemakkelijk een . Veel huisartsen willen dan op vakantie en tijdelijke vervangers zijn. Leuk dat je op het punt staat om een pasafspraak te maken voor het passen van een trouwjurk!


Krijg € 15- gratis bruidsaccessoires bij . Nico van Hasselt is de oudste nog werkende huisarts in Nederland. De oudste huisarts van Nederland gaat nooit op vakantie. Roos (94) schildert er nog op los: daar heb ik wel een kick voor nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts