dinsdag 22 maart 2016

Kartonnen doosjes voor doopsuiker

Kartonnen doosjes voor doopsuiker

De doopsuikerdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan het doosje opleuken met een sticker, lintje, label in karton , wasknijpertje, sluitpen,. De kleuren van de doosjes komen overeen met die van de enveloppen. Alles Naar Wens: geboortekaartjes, doopsuiker , communiekaarten, bedankjes, huwelijksuitnodigingen in diverse stijlen.


Kant en klare originele . Verschillende soorten doosjes voor al je lekkernijen.

Kies de maat, de kleur en het materiaal van je doosje en steek er dan iets lekker in. Leuke kartonnen doopsuikerdoosjes in allerhande kleuren. Niet alleen ideaal voor een doopsuiker maar ook voor gastenbedankjes voor communie of huwelijk. Bestel de leukste doopsuiker verpakkingen eenvoudig op AVA.


De doosjes kunnen voorzien worden van een persoonlijk label met daarop de naam van de baby. Maak zelf een mooi assortiment doopsuikerdoosjes in dezelfde stijl als je kaartjes. Kies voor kubusdoosjes, snoepzakjes, blikken doosjes.


De video toont hoe u een hoog opstaand doosje netjes vouwt.

Kartonnen doosjes voor doopsuiker

Met een paperclip kunt u het. Blanco doosje in bruingrijs karton om doopsuiker te verpakken. Eenvoudig te plooien en economisch. Reeds vanaf €per stuk. Ruime keuze aan suikerbonen voor elke gelegenheid.


Aan de beste prijs én thuis geleverd. Wij verkopen lege doosjes ( doopsuikerdoosjes ) zelf te vullen, met. U kan ook eens klikken op “ Doosjes ” of “ kartonnen doosjes ” om een idee te kriigen over . Bij de geboorte van jullie baby, hoort een uniek geschenkje.


Verras je bezoekers in de kraamafdeling met doopsuiker verpakt in doosjes of zakjes uit het . Bord versierd met vilt en andere plakseltjes. Doopsuiker : kartonnen doosjes en zelfgenaaide zakjes. Daarnaast hebben we ook enkele doosjes uit kraftkarton en pergamijnzakjes. Eerst bestonden er kartonnen doosjes voor de volwassenen met afgeronde hoeken en puntzakjes voor de kinderen waar een oneven aantal . Mintgroene doopsuiker doosjes om zelf te plooien 1stuks. Harde kartonnen doosjes glossy - kubus ( l5x b5x d) beige = stuks taupe = stuks strikjes en.


De basis vormen zijn het doopsuiker kubusdoosje , hoog doosje , poefdoosje en wikkeltasje. Al deze vormen zijn te krijgen aan een brede waaier van kleuren .

Home GEBOORTE Doosjes en zo Papier - Karton Kubusdoosje oker. Stijlvolle witte kartonnen doosjes voor Alexander. Meer dan kleuren doosjes en tal van papieren zakjes.


Kom snel jouw lievelingsverpakking kiezen. Pas metaal - Papier en karton - Verpakkingen - DIY producten Ne Babies, Little. Bedrukken doosjes doopsuiker verpakking. Bekijk de categorie cadeau inpakken op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Deze kleuren combineren mooi met kraft. Vul proefbuisjes met thee in verschillende . Doosje op foto 2: doopsuiker doosje lichtroze 1x 1cm.


Prijs: € doosje op foto 6: . Aanbevolen inhoud doopsuikerdoosjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts