donderdag 19 mei 2016

Ijskar huren dordrecht

De ijskarren van Het IJsmanneke worden verhuurd voor alle soorten feesten. Vers schepijs en verpakte ijsjes van het merk Ola. Onze ijskar en ijsvitrine kun je huren , mét of zonder personeel.


Binnen uur een gratis offerte. Adres en openingstijden bij contact) . Voordelig een prachtige ijskar huren. Het is pas echt feest, als een Belicio ijskar is geweest! Bij het Ijsmanneke ijscoman u . U kunt prachtige ijskar huren voor kleine en grote evenementen, familiefeesten, straatfeesten, bruiloften, braderieën, of gewoon zomaar. Wij verhuren onze ijskarren normaliter inclusief afleveren en ophalen.


Ijscokar huren en laten bezorgen! U kan kiezen tussen eigen gemaakt schepijs, handijsjes of stukijsjes van het merk Ola. Dordrecht en omgeving €7- Gouda en omgeving . Heeft u een feestje, thuis, op het werk of bij de vereniging?


Dan maakt u het helemaal áf met een lekker ijsje! En wat is er dan lekkerder dan het . Bij IJSmo in de regio Hoeksche Waard heeft u de mogelijkheid tot het huren van de ijsfiets, ijsbak en ijskar. IJSmo fietst in de zomer door Numansdorp.


Valentino maakt van ijs een feestGrote ijskar huren ? We komen graag langs met onze ijskar. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Met smaken op maat of onze bekende en beminde ijssmaken. Venezia ijscokar huren.


Genieten van een verfrissend ijsje bij u thuis, op het werk dordrecht op uw feest . Uw ijskar voordelig laten bezorgen en ophalen? Bekijk onze gunstige tarieven voor het transport van een ijskar ! Wil jij graag een ijskar huren zonder ijs, omdat jij liever zelf het ijs maakt? Of wil je het in ieder geval eens proberen? Het lekkerste ijs op locatie met onze IJs Ape, huur een ijskar van willem de ijskoning.


Van een standplaats met een ijskar in Wassenaar tot een van de bekendste ijssalons van Nederland. Ze komen naar onze ijssalons om ervan te smullen of nemen het in bakjes of coupes mee naar huis. Een frietkar huren word pas echt leuk als je de frietwagen hebt besteld! Als smaak de keuze bepaalt.


Italiaanse ijskar huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts