woensdag 22 juni 2016

Safeshops

Safeshops

Ze ontstond vanuit het initiatief van enkele van de . Ontdek leuke, betrouwbare webshops. Hun acties Maar blijf ook op de hoogte van jouw. Verhoog het vertrouwen van consumenten in België in online shoppen door een e-commerce kwaliteitslabel en andere diensten. The SafeShops Awards are back. Go for E-ternal Fame and distinguish yourself with this prestigious award.


Everything you need to know to enter. Alle deelnemende webshops zijn lid of kandidaat-lid van SafeShops. Dat betekent dat ze voldoen aan alle wettelijke en ethische vereisten, dat ze jouw . The latest Tweets from SafeShops. Je webshop doen scoren?


Win het vertrouwen van je klanten. Onder andere met een kwaliteitslabel. Lees alles over het SafeShops. Meer informatie over hoe het is om bij SafeShops. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Bekijk wie u kent bij SafeShops. Het is inmiddels de derde keer dat deze prijzen worden uitgereikt aan . Wij leveren scherp geprijste portoons voor elk evenement. Door ruim jaar branche ervaring kunnen wij u voorzien van betrouwbaar advies.


Hoe ontvang je het label? Safeshops kwaliteitslabel voor e-commerce en webshops. Waaraan moet je voldoen? Voor de derde keer op een rij werden de SafeShops Awards uitgereikt. Eventbrite - SafeShops.


Safeshops

Apetrots dat we de SafeShops Award voor Customer Friendliness mee naar huis mochten nemen. En dat allemaal dankzij jou! De recent overgenomen webshop Plantiful. Belgische SafeShops awards, een verkiezing . Dat weet Greet Dekocker van SafeShops als geen ander.


In de korte videoboodschap hieronder belooft ze praktische e-commerce tips, . Voor het tweede jaar op rij werden de SafeShops Awards uitgereikt. Een competitie gebaseerd op een eerlijke beoordeling door de gebruikers . In totaal gaat het over . Dat wijst erop dat meer consumenten uit binnen- en buitenland . U hoeft ons voortaan dus niet meer op ons woord te geloven, . U kunt bij Kees Smit Tuinmeubelen veilig online winkelen. Kees is namelijk aangesloten bij SafeShops.


Meest recente berichten. Personal branding via LinkedIn, een match made in heaven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts