woensdag 14 december 2016

Muziekmobiel zwart

Muziekmobiel in een stoere zwarte kleur. Wanneer het muziekje speelt draait de mobiel rond. Voorzien van gaten waar je zelf bijvoorbeeld een gehaakt item . Heb je altijd al zelf een muziekmobiel willen maken? Bestel dan nu een losse zwarte muziekmobiel houder en ga direct aan de slag!


Losse muziekmobiel houder met muziekdoosje. Beschikbaar via nabestelling. Je hebt de keuze uit verschillende melodieen voor het muziekdoosje. Losse zwarte kunststof box mobile houder inclusief een zwart kruis en muziekdoosje. De hoogte van de losse muziekmobiel houder is 65cm.


Vind bij OMG muziekmobielen van kunststof of van stijlvol hout voor de box en het ledikantje! Kunststof muziekmobiel met muziekdoosje - Zwart. Deze losse muziekmobiel.


Muziekmobiel zwart

Inclusief: houder, hanger en draaiend muziekdoosje met stop-knop. Met de knip bevestig je deze muziekmobiel eenvoudig aan de rand van het bedje of de box. Een muziekmobiel boven de box (een zogenaamde boxmobiel) of ledikant helpt je baby om spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. Melodie: Brahams Lullaby.


Op zoek naar een zwarte losse muziekmobiel of boxmobiel voor je baby? De melodie van het muziekdoosje is Brahms wiegelied! Pouce et Lina muziekmobiel. De mobiel draait tijdens het. Ontwerp zelf leuke en unieke muziekmobiel hangers!


Je kan kiezen uit een witte of zwarte plastic muziekmobiel houder. Leuk ter decoratie boven. De hangers zijn handgemaakt van 1 wolvilt. De prijs is inclusief muziekmobielhouder en muziekdoosje. De Indians muziekmobiel van Jollein is een rustgevende muziekmobiel, die ervoor zorgt dat je kleintje lekker in slaap.


Bestel alles wat je nodig hebt voor jouw en je baby online bij Prénatal! Kies voor een muziekmobiel die je in eerste instantie als box mobiel kunt gebruiken. Op dit model zitten zwart -witte spiralen en drie knuffeldiertjes. Handgemaakte muziek mobiel van katoen. Een eyecatcher in de babykamer.


Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op onze website. Idee: zwart draad en kralen. Onze monochrome muziekmobiel hangt super boven de box!


Zit uw perfecte muziekmobiel er niet tussen? Stel hem dan nu helemaal zelf samen met de figuurtjes die u wilt, in de kleuren die u wilt! Losse standaard voor het zelf maken van een box muziekmobiel. Zwarte muziekmobiel houder met hangers.


Muziekmobiel zwart

Met een muziekdoosje of mobiel valt jouw baby heerlijk rustig in slaap. Bekijk ons assortiment muziekdoosjes en muziekknuffels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts