vrijdag 13 januari 2017

Kartonnen doosjes doopsuiker

De doopsuikerdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan het doosje opleuken met een sticker, lintje, label in karton , wasknijpertje, sluitpen,. Alles Naar Wens: geboortekaartjes, doopsuiker , communiekaarten, bedankjes, huwelijksuitnodigingen in diverse stijlen.


Kant en klare originele . Verschillende soorten doosjes voor al je lekkernijen.

Kartonnen doosjes doopsuiker

Kies de maat, de kleur en het materiaal van je doosje en steek er dan iets lekker in. Leuke kartonnen doopsuikerdoosjes in allerhande kleuren. Niet alleen ideaal voor een doopsuiker maar ook voor gastenbedankjes voor communie of huwelijk. De doosjes kunnen voorzien worden van een persoonlijk label met daarop de naam van de baby. Maak zelf een mooi assortiment doopsuikerdoosjes in dezelfde stijl als je kaartjes.


Kies voor kubusdoosjes, snoepzakjes, blikken doosjes. Blanco doosje in bruingrijs karton om doopsuiker te verpakken. Eenvoudig te plooien en economisch.

Reeds vanaf €per stuk. De video toont hoe u een hoog opstaand doosje netjes vouwt. Met een paperclip kunt u het. Wij verkopen lege doosjes ( doopsuikerdoosjes ) zelf te vullen, met. U kan ook eens klikken op “ Doosjes ” of “ kartonnen doosjes ” om een idee te kriigen over . Bord versierd met vilt en andere plakseltjes.


Kartonnen doosjes doopsuiker

Doopsuiker : kartonnen doosjes en zelfgenaaide zakjes. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Daarnaast hebben we ook enkele doosjes uit kraftkarton en pergamijnzakjes. Kubusdoosje geel stuks. De doosjes voor je suikerbonen verkopen we voorlopig nog niet online (binnenkort wel!), . Deze kartonnen doosjes zijn er in verschillende vormen zoals: een dekseldoosje, een doosje met houtje, een melkdoosje,.


Ook deze doosjes kan u . De basis vormen zijn het doopsuiker kubusdoosje , hoog doosje , poefdoosje en wikkeltasje. Al deze vormen zijn te krijgen aan een brede waaier van kleuren . Mintgroene doopsuiker doosjes om zelf te plooien 1stuks. Harde kartonnen doosjes glossy - kubus ( l5x b5x d) beige = stuks taupe = stuks strikjes en.

Bij de geboorte van jullie baby, hoort een uniek geschenkje. Verras je bezoekers in de kraamafdeling met doopsuiker verpakt in doosjes of zakjes uit het . Wit metalen koffertje . Bekijk de categorie cadeau inpakken op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Maak zelf jouw eigen origineel doopsuiker door een tof doosje met sticker af te.


Online uw favoriete snoep bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts