maandag 24 juli 2017

Bruxelles voiture location

Bruxelles voiture location

Vraag bij je verhuis naar het buitenland de juiste documenten aan bij ons ziekenfonds. Verhuis je naar een land in Europa dan heb je recht op gezondheidszorg in je nieuw. Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.


Als je in het buitenland gaat wonen, werken of studeren, dan kan dat gevolgen hebben voor jouw zorgverzekering. Bekijk hieronder jouw situatie.

Bruxelles voiture location

Gaat u in een jaar maanden of langer in het buitenland wonen? Geef uw verhuizing dan door aan de gemeente Molenlanden. Blijven er gezinsleden achter? Wonen, werken en studeren in het buitenland.


Kom in contact met Vlamingen in het buitenland. Maak nieuwe vrienden en creëer zo een. De verhuis naar het buitenland heeft geen invloed op de inhouding begrafenisvergoeding.


Wanneer mag en moet je je zorgverzekering stopzetten als je naar het buitenland vertrekt om te reizen, werken, studeren of stagelopen.

Verhuist u naar een ander Europees lan dan kunt u uw pensioen op een. Belgische ziekteverzekering. Je verhuist binnenkort naar het buitenland.


Bij een verhuis naar het buitenland is het belangrijk om vooraf na te gaan hoe je jezelf en je gezin best verzekert. Als u naar het buitenland verhuist , kunt u voor uw vertrek het best contact . Trek je er binnenkort op uit naar het buitenland ? Vergeet je dan niet voor te bereiden. Aan welke formaliteiten je precies moet denken als je gaat wonen, werken . Je staat klaar om voor lange tijd of zelfs permanent naar het buitenland te vertrekken. Weet dan dat naar het buitenland vertrekken niet kan zonder eerst een . Hebt u in het buitenland gewerkt of woont u in het buitenland ? Ik verhuis naar het buitenland , wat moet ik doen?


Dit heeft invloed op de verzekeringsplicht. Meer informatie van Zorg en Zekerheid leest u op deze pagina. Ga je werken in het buitenland ? Dan verandert je situatie in de ziekteverzekering.


Werken in het buitenland.

Wat er juist verandert, hangt af van allerlei zaken. Hoe wordt het aanvullend pensioen belast als je verhuist naar het buitenland ? Hoe zit het met je ziekteverzekering in het buitenland ? Welke reisdocumenten neem je mee? En hoe regel je de terugbetaling?


Hoe vind je hulp ter plekke? U verblijft in het buitenland ? Als u in een ander EER-land werkt en er officieel woont, kunt u zich inschrijven bij de ziekteverzekering van het betrokken land. Als je een wettelijk pensioen uit Nederland ontvangt en naar het buitenland verhuist , dan kun je je niet meer in Nederland verzekeren en moet je je aanmelden . Kom je weer terug naar Nederland na een tijdje in het buitenland te hebben gewoond?


Denk dan ook aan je zorgverzekering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts