donderdag 21 december 2017

Gezondheidszorg groot brittannie

Menzis, dan beoordelen wij of u deze vergoed krijgt. Let op: heeft u geen geldige zorgverzekering in Nederland? Wanneer mag en moet je je zorgverzekering stopzetten als je naar het. Geldigheid van je zorgverzekering in het buitenland Per land of regio Per activiteit . Met uw zorgverzekering bent u in het buitenland ook verzekerd als u onverwacht. De verdragslanden voor de zorgverzekering zijn:.


Misschien ook interessant voor jou. Hoe kunnen we je helpen? Regeling zorgverlof spaart ziektekosten. Betaald verzorgingsverlof is er verder in Oostenrijk, Zwitserlan Spanje, Noorwegen, Denemarken.


In de tabel hierna staan de uitslagen voor Denemarken (DK), de EUen NL van . Alle praktische informatie over Denemarken die je nodig hebt voor je vakantie vind je op anwb. Bekijk alle info over tol, betalen, verkeer en meer. Sanoma Account kon niet worden geladen, hierdoor kan je niet inloggen of registreren op deze website. Controleer de instellingen van je browser of schakel de . Wij stellen deze informatie met zorg samen.


Maar de regels zijn ingewikkeld en veranderen nogal eens. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat deze . Om in Denemarken te mogen wonen en werken, moet je de juiste vergunning hebben. Ziektekostenverzekering in Denemarken Denemarken heeft. Wat dekt uw zorgverzekering nu wel en niet in het buitenland?


Elke maand betaal je een flinke premie voor je zorgverzekering. Belangrijk – dekking zorgverzekering in het buitenland. Estlan Finlan Frankrijk. Als u in het buitenland bent, kunt u spoedeisende hulp nodig hebben.


Gezondheidszorg groot brittannie

Bekijk wat u bij CZ vergoed krijgt voor spoedeisende hulp in het buitenland. Je ziektekosten natuurlijk, maar in veel gevallen bijvoorbeeld ook een gestolen fotocamera. Zoiets valt vaak onder je inboedelverzekering.


Guadeloupe, Frans Guyana, Martinique, St Martin en La . Nederland heeft met een aantal landen een verdrag gesloten m. De eerste €38die u in een jaar aan ziektekosten maakt, moet u zelf . Per land is het verschillend of je zorgverzekering dan wel of niet geldig blijft. In de volgende verdragslanden geldt je zorgverzekering WEL:. In dat geval kunt u uw zorgverzekering niet opzeggen. Lees hier alles over je zorgverzekering in het buitenland.


Je zorgpas is het bewijs dat je bij ons een zorgverzekering hebt afgesloten. Griekse deel), Denemarken ,. We noemen deze landen de verdragslanden voor de zorgverzekering. Gaat u naar het buitenland?


Als u zorg nodig heeft, kunt u uw zorgpas tonen. Soms is een ander bewijs nodig, zoals een formulier. Met de EHIC kunt u in het buitenland aantonen dat u verzekerd bent tegen ziektekosten.


Gezondheidszorg groot brittannie

Deze kaart is gratis en persoonsgebonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts