maandag 12 februari 2018

Medische kosten

Heeft u in het buitenland een behandeling nodig? Lees hier de voorwaarden en vergoedingen. Een medische ingreep in het buitenland kan noodzakelijk zijn. Maar hoe zit het met de terugbetaling?


Medische kosten

Heb je ZEKUR Zorg en moet je naar het ziekenhuis of de dokter in het buitenland , dan moet je (laten) bellen met onze alarmcentrale.

Ook als u speciaal voor een medische behandeling naar het buitenland gaat. U kunt meteen naar een dokter in het land waar u bent. Als u ziek wordt in het buitenland , kunt u voor medische vragen terecht bij de Univé Vakantiedokter. U krijgt een ervaren verpleegkundige aan de telefoon, die. Ben je in het buitenland , en heb je dringend medische hulp nodig?


Bekijk waar je rekening mee moet houden. Zorgverzekering in het buitenland : ontdek hoe u verzekerd bent als u in het buitenland woont, werkt of op vakantie gaat. Hoe krijg je dringende medische kosten terugbetaald?

Medische kosten

Wat moet je doen als je in het ziekenhuis wordt opgenomen of als er sprake is van repatriëring? Hoe is het met de vergoeding van zorgkosten in het buitenland geregeld? Experimentele behandelingen die u in het buitenland soms krijgt, vergoeden wij. Moet je op vakantie in het buitenland met spoed naar een dokter of het ziekenhuis? Word je plotseling ernstig ziek of krijg je een ongeluk tijdens je vakantie?


Bel dan direct de FBTO Alarmcentrale (Eurocross Assistance). Het telefoonnummer is . Welke zorgkosten worden in het buitenland vergoed? Bijvoorbeeld als u er woont of vakantie viert en naar een dokter moet?


En hoe zit het met vaccinaties? Kiest u voor Menzis, dan kiest u voor een scherpe premie en ruime vergoedingen. Vraag uw huisarts of specialist om een verwijzing. Voor spoedeisende zorg in het buitenland krijgt u vanuit de basisverzekering een.


Wordt uw medische behandeling in het buitenland vergoed? Niet iedere behandeling wordt zomaar vergoed. Informeer nu bij De Friesland naar de . Ontdek wat u moet weten.

Gaat u naar het buitenland ? U wilt een behandeling in het buitenland. U kunt gewoon naar de dokter in het land waar u verblijft. Hebt u medische hulp in het buitenland nodig? Wilt u een ingreep liever in het buitenland laten doen?


Of gaat u tijdelijk in het buitenland werken, wonen of . Ga jij naar het buitenland , voor een vakantie, stage of werk en wonen? Je gaat naar een dokter of ziekenhuis, omdat behandeling nodig is. Eén op de vijf Nederlanders krijgt op vakantie gezondheidsklachten. De helft daarvan belandt uiteindelijk bij de plaatselijke arts of zelfs in het ziekenhuis, . Wanneer u voor een kort verblijf in het buitenland bent, kan het gebeuren dat u bij een dokter belandt. We spreken van een kort verblijf wanneer u korter dan . Ga je naar het buitenland en heb je daarvoor reisvaccinaties nodig?


Vaccinaties mogen worden gegeven door je huisarts , de GG Meditel of Thuisvaccinatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts