donderdag 26 april 2018

Losse hangers muziekmobiel

Hoogte van de losse muziekmobiel houder: 6cmDeze houder is exclusief hangers. Je ontvangt losse hangers en een witte mobielhouder. Je dient de hangers zelf aan de houder vast te maken. De mobiel is voorzien van een muziekdoosje. Stel jouw muziekmobiel samen!


Verschillende sets met vijf wolvilten hangers met een mobielhouder naar keuze. Losse muziekmobiel houder zwart met muziekdoosje. Gebruik die dan vooral nog een keer, en bestel een losse set hangers die je . Op zoek naar een losse muziekmobiel of boxmobiel voor je baby?


De melodie van het muziekdoosje kies je zelf! Keuze uit verschillende melodietjes. Deze pin is ontdekt door Willeke van. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Bestel deze gehaakte walvisjes voor je muziekmobiel. Buiten bereik van kleine kinderen houden en regelmatig controleren op losse onderdelen. Naast onze standaard losse hangers kunt u ook uw eigen hangers samenstellen.


Ook is het van belang dat u er rekening mee houdt dat onze hangers zijn afgesteld op onze zelf gemaakt. Custommade gehaakt ( muziekmobiel hangers ). Muziekmobiel hangers - Wilde dieren met nijlpaard. Al een tijdje terug een wagenspanner en muziekmobiel binnen gekregen. Je kunt ook losse hangers bestellen. Free shipping is available in Netherlands.


Heel erg blij met de mooie muziekmobiel. Handgemaakte muziekmobielen Maar ook om zelf een muziekmobiel te maken kunt u losse frames en muziekdoosjes bestellen. Linda Theunissen lindame87.


Een muziekmobiel boven de box (een zogenaamde boxmobiel) of ledikant helpt je baby om spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. Roozje heeft een ruime keuze in baby mobiels gemaakt van hout of vilt. Ook hebben we plastic en houten baby mobiel houders die je kan combineren met een . Heb je altijd al zelf een muziekmobiel willen maken? Wagenspanner met vilten hangers ( Customize).


De afmetingen van de muziekdoosjes zijn 5cm x 5cm en ze zijn 5cm hoog. Muziekdoosjes passen niet door de brievenbus. Zij worden netjes verpakt via . Er zijn nieuwe muziekmobiel hangers toegevoegd aan de collectie!


Dit knappe kereltje Willem is heel blij met zijn muziekmobiel ! Bij een muziekmobiel , babygym en maxi-cosy hanger zie je meestal blank . Bestel alles wat je nodig hebt voor jouw en je baby online bij Prénatal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts