woensdag 12 september 2018

Massage sint amandsberg

Bij dit salon wordt er gebruik . Alle masseurs met foto, info en . Snel en overzichtelijk. BTW Een 7-stappen lichaamsmassage door twee therapeuten uitgevoerd. Met deze basis ging ze verder . Sattva biedt een brede waaier van massages aan, geeft voedingsadvies op maat en bezorgt je de mogelijkheid om zelf te leren masseren.


Sint - Amandsberg (Gent) - Vind hier een goede massage in Sint - Amandsberg ( Gent) en omgeving. Thai Massage Voetenmassage Gelaatsmassage Erotische massage Body to. Vanaf Dampoort: halte Hoge Weg of Sint-Bernadettestraat.


Met auto: gratis parkeren op. Bij Mano kan je kiezen voor een lichaamsmassage van een uur of half uur. Het N-joy team verwelkomt u met een professionele massage met aandacht. We zijn gelegen in het hartje van Gent ter hoogte van de Vlasmarkt ( Sint -Jacobs).


Massage sint amandsberg

Wij zijn een massagesalon in het hartje van Gent, aan het Sint -Baafsplein. Himalaya massage is gelegen in het historisch centrum van Gent, vlakbij het Belfort . Cranio sacraal therapeut en Massage. Ervaren en gediplomeerd ayurvedische massage therapeut. Zorgmassage -logo-cirkel-primair-HR-clear . Kom meer te weten over Ayurvedische massage. Intuïtieve rugmassage €40.


Schoonheid Massage Sint-Amandsberg. Tijdens deze ontspannende massage maak ik gebruik van etherische oliën. De etherische oliën zijn een . Daarnaast vindt u op deze pagina de . Cursus massage in Sint Amandsberg. Ontdek cursus massage in Sint Amandsberg. PSIO lichtterapie - pijnverlichting doormiddel van de HHP . VOOR het leveren van de prestatie richt de massage zich op het verhogen van de spierspanning en het.


For complete schedule information, upcoming events and the latest updates, follow MANO yoga . Fasciatherapie, massages en relaxatie. Bij gezonde mensen gaan lichaam en geest harmonieus samen. Door allerlei factoren in het. Naast het afhuren van de privé wellnessruimtes en de suite, is het ook mogelijk om een deugddoende massage te krijgen.


Chinese therapeutische massage geeft verlichting bij stijve en gekwetste. Shiatsu is een Japanse massagevorm die diepgaand relaxerend werkt. De massage kalmeert de geest en versoepelt de lichaamsweefsels. Dit kan bijdragen tot . Maylee Thaimassage Sint-Amandsberg Gent Openingsuren Heilig-Hartstraat 10.


Woensdag maart april. Donderdag maart april. House picto Adres: Sint Bernadettestraat Sint Amandsberg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts