maandag 17 december 2018

Postdoos kopen

Kies bij het versturen van een pakket een passende verzenddoos. Deze koop je in onze webshop of op een PostNL-locatie. Voor elk formaat hebben we er een. Ben je aan het oriënteren?


Dozen voor de e-commerce.

Brievenbusdozen in alle soorten en maten. Alle Verzenddozen online - bol. Met een stevige verzenddoos kun je gemakkelijk spullen verzenden of verhuizen , zodat ze veilig en compleet op de plaats van bestemming aankomen. Veilig verzenden doet u met een postdoos met schuim. Ook in antistatische variant leverbaar.


Binnen werkdagen geleverd. Voor snel en veilig inpakken neemt u natuurlijk een postdoos met klep.

Deze dozen zijn stevig en makkelijk in gebruik. Vraag gratis een proefexemplaar aan. Wilt u postdozen of verzenddozen voordelig online bestellen? Bij RAJA vindt u voor elk product de juiste verpakking. Bekijk ons assortiment online!


Postdozen per stuk bestellen of afhalen? Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Ons meest verkochte postdoos model met klepsluiting wordt gebruikt voor het verpakken van kleine artikelen en is . Een kartonnen doos met dubbele golf is extra stevig. Kartonnen dozen kopen ? De formaten lopen uit een van kleine doosjes . Superdoos Verzendoos kopen ? Een verzenddoos koop je voor zijn luxe uitstraling bij jouw klant.


De doos is het eerste. Op maat maken van een doos was geen probleem, ze dachten meteen mee en kwamen met oplossingen, goede service.

Postdoos kopen

Onze postdoos is een even simpele als elegante verpakking waarmee u eenvoudig producten verstuurt, bijvoorbeeld naar uw klanten of naar. Zoekt u platte dozen, dan is de postdoos vaak een hele mooie oplossing. Grote verzenddoos kopen. Op zoek naar een goe snel en voordelig adres om grote verzenddozen te kopen ? Daarom biedt RAJA een uitgebreid assortiment postdozen en brievenbusdozen in wit of . Veilige verzending met deze sterke postdoos met klepsluiting. Onze kartonnen doos XXL kan gebruikt worden voor de grootste verpakkingen!


Grootste verpakking - kleinste prijzen. Wil je een brievenbusdoos kopen en heb je nog vragen over bijvoorbeeld de maatvoering, de bescherming, tarieven of andere inhoudelijk . De grootte en de eigenschappen die een doos moeten hebben hangt af van het product dat u wilt verpakken. Specifieke dozen voor kerstpakketten, eieren en . Doos Kopen - Doos kopen doe je rechstreeks van Zaadhof Cartonnagefabriek uw fabrikant.


All afmetingen brievenbusdozen vanaf euro per doos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts