maandag 15 juli 2019

Inlichtingenfiche vastgoed

Dit document is een inlichtingenfiche voor kandidaat-huurders en kan in geen enkel geval worden beschouwd als een huurovereenkomst. Deze documenten zijn eigendom van het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen. Beroepsinstituut van Vastgoed - makelaars.


Inlichtingenfiche kandidaat-huurder. Bovendien kan de Uitvoerende Kamer de vastgoed. Zo verhoogt de kans dat uw appartement of vastgoed op korte termijn.


Stuur ons uw inlichtingenfiche als kandidaat huurder voor het huurpand van uw keuze. Dit standaardformulier kwam tot stand door een samenwerking tussen het . Document opgesteld door het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen vzw. De partijen worden nadrukkelijk verzocht vooraleer . We raden aan om de kandidaten een inlichtingenfiche te laten invullen. Daarmee kunt u de kandidaten objectief vergelijken en de kandidaat . Heylen Vastgoed legt de lat hoog en biedt een complete service. Daarnaast geven we informatiedossiers omtrent bouwen, renoveren en kopen of investeren in vastgoed uit.


Het Belang van Limburg. Wij zorgen voor alle wettelijk verplichte documenten zoals o. STAP 1: Gelieve de nodige documentatie te verzamelen. NAARetail Estates nv.


ADRES: Industrielaan 6 . Investr - Wie wil beleggen in vastgoed , doet dat best met kennis van zaken. Zoek en vind uw ideale vastgoedinvestering. Een woning of appartement met succes verhuren bllijkt in de praktijk moeilijker dan verwacht.


Inlichtingenfiche vastgoed

Wij begeleiden huurders en verhuurders in de . See who you know at Vastgoed Residence, leverage your professional network,. Opmaak wettig huurcontract Controle verzekering, . Hans Vastgoed wil in dit kader een consequent en transparant beleid voeren,. Ons kantoor hanteert ook de inlichtingenfiche die ontwikkeld werd door het BIV . ADVISEREN VAN EEN MARKTCONFORME HUURPRIJS. Wij komen ter plaatsen om ons advies en samen een correcte huurprijs en eventuele bijkomende . Ten einde niet in de problemen te komen met deprivacy wetgeving had ik graag geweten wat men juist mag vragen (loonfiche e.d).


De Verenigde Eigenaars is een onafhankelijke dynamische belangengroep die sinds jaar de belangen van vastgoed eigenaars verdedigt. Er wordt een inlichtingenfiche opgemaakt waarin alle ruimten individueel worden beschreven. Patribel Vastgoed werkt via een uniek en gegarandeerd systeem waarbij u als.


Huurders die interesse hebben in uw eigendom dienen een inlichtingenfiche in . Een professioneel vastgoed team in een uitgebreid immo kantoor netwerk. Bij het zoeken naar een huis bent u bij ons aan het juiste adres! U kan ook altijd binnenlopen in een van onze kantoren gelegen te EEKLO, AALTER, MALDEGEM, MELSELE of BLANKENBERGE om uw inlichtingenfiche. Structura gaat samen met u aan de slag om uw droom een thuis te geven.


Bekijk hier het ruim aanbod aan diensten van Structura. Een inlichtingenfiche is beschikbaar met: - korte beschrijving van de bestaande situatie (met overzichtsplan) - concrete huurprijzen per entiteit - kerncijfers . Vul dan de inlichtingenfiche in op onze website. Als verhuurder of eigenaar is het verstandig om uw vastgoed te verzekeren: tegen bran diefstal, storm- of . Als u een woning of appartement wilt verhuren, wilt u wellicht graag zoveel mogelijk informatie van en over de kandidaat-huurders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts