dinsdag 10 september 2019

Ijskar langs laten komen

Ik laten die ijskar kar fietsen en dacht hey, dat is komen heel leuk voor de verjaardag van mijn zoontje. Een ijskar laten langskomen op jouw . Trakteer je leerlingen op vers schepijs. De ijscomannen van het Ijsmanneke komt graag bij u thuis met schepijs om . Ik zag die coole kar fietsen en dacht hey, dat is wel heel leuk voor de verjaardag van mijn zoontje. Onze ijskar huren in Nistelrode en omstreken voorziet jou van een ijskoude traktatie op locatie.


Vraag dan de ijskar om bij jou langs te komen via de eenvoudige. Jouw klanten kunnen tijdens hun feestjes de ijskar gemakkelijk laten langskomen. Tijdens zonnige dagen kan je de Italiaanse ijskar laten langskomen van Pierino. Een Pierino ijskar laten langskomen aan je bedrijf of op een feestje?


Een echte ijskar huren zonder bediening is niet meer mogelijk. Wat wel kan is: De ijskar laten langskomen op je feestje, of je evenement. Nijsje biedt meer dan een ijskar. Boek ons via de de site of bestel de ijskar via de Nijsapp! Wij komen ook graag je gasten verrassen op je feest of event.


Meld je feestje hieronder aan en wij laten je snel weten of het past in onze agenda. Ik zag de kar en dacht leuk om die na de BBQ langs te laten rijden. Er is de mogelijkheid om de ijswagen te laten langs te komen op een feest (niet op maandag). Cookies helpen ons om de website goed te laten werken.


IJSmo kan dan op afspraak langs komen. Wanneer de ijskar gratis tot bij u aan de deur komt gereden, kunnen de gasten rustig aanschuiven om hun ijsje te kiezen. Allemaal redenen om de kids gezond te laten smullen en extra te verwennen! Onze ijskar die je kan laten langskomen bij jouw thuis heeft steeds een 10-tal verschillende ijssoorten bij op jouw bbq, communiefeest, babyborrel, … Zo bieden . Hieperdepiep hoera, er is er een jarig hoeraaaa!


Hoe leuk zou het zijn als u een echte ijswagen langs zou laten komen op uw (kinder) feest. De kids vonden ijskar geweldig. Of hoe leuk is het om thuis de ijskar te laten langskomen gevuld met heel veel lekker ijs, jij mag de smaken kiezen. Of onze ijscamper huren, wat dacht je . Je laat de ijskar even goed komen als je zelf thuis een feestje geeft, of als je. Laat de ijsbrommer langskomen op jouw evenement.


Of wilt u gewoon eens de hele afdeling of het bedrijf laten genieten van onze ijssensaties? Geen feest is compleet. We komen graag langs met onze ijskar. Heb je een feestje te vieren? Een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest?


Voor iedere feestelijke gelegenheid kan Marieke langskomen met haar . Voor uw bedrijfsfeest, kinderpartijtje, schoolfeestje en dergelijke in de omgeving van Almere kunt u ook bij mij terecht. Ik kan met mijn ijswagen langs komen en . Verder op deze site vindt U een formulier om een aanvraag in te dienen voor de bus langs te laten komen op uw feest of andere activiteit. Het is mogelijk als u . Boek een ijskar , ijsfiets of foodtruck met ijs en ijscoman voor in uw fabriekshal of kantoor.


Afmetingen: de bakfietsen zijn 2m lang x 8m breed en de. Houthalen-Helchteren (Lindeman), in de periode van maart tot oktober, maar u zal zeker en vast ook onze ijskarren her en der tegenkomen. Ijskar verhuur voor al uw feesten zoals geboorterecepties, communies, enz. Mits een vergoeding komen we langs in gans Vlaanderen.


Dan kunt u bij ons terecht voor een originele opvulling van het dessert door de ijskar te laten langskomen. U contacteert ons minstens dagen. Je kunt zelf instellen wanneer de ijskar een melding moet sturen. Standaard zal er een melding komen als de ijskar 3meter bij je vandaan is . De bevestiging wordt u na controle van beschikbaarheid toegestuurd.


Opgelet: Je moet een ijskar minstens uur op voorhand reserveren. U kunt de ijskar al huren vanaf €9-. Heeft u iets te vieren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts