vrijdag 20 december 2019

Goboony

Goboony

Native speakers in Goboony HQ, waarmee we iedereen in zijn moedertaal kunnen helpen. Goboony bestaat uit een internationaal team van Nederlanders,. Om beurten claimden Goboony en Camptoo de afgelopen tijd dat ze de meeste campers van Nederland op hun site hadden verzamel maar . Onlangs is een nieuwe website voor particuliere camperverhuur gelanceerd: Goboony. Deze is vergelijkbaar met het bekende Airbnb, een . Goboony gunt iedereen die van reizen en ontdekken houdt, de vrijheid van een camper.


Antoinette heeft Goboony leren kennen toen ze zelf een camper wilde huren. Ze heeft dat een zomer. Samen met de Goonies, de leden van Goboony , verbeteren we het platform continu.


Zo ontwierpen we een app waarmee je de verhuur van jouw camper overal . Meet Goboony , het deelplatform voor campers en te vergelijken met Airbnb. Via deze website kun je campers huren bij particulieren en op een . We aim to give everyone the chance to experience the freedom of motorhome travel. Private owners can list their vans and . Goboony is a motorhome sharing platform, aiming to connect motorhome owners with those wishing to travel. Check out what 1people have written so far, and share your own experience. Op onze website vind je het meest diverse aanbod van campers in heel . Daarmee trekt de UItrechtse startup verder Europa in.


Camperdeel-platform Goboony krijgt €350. Met Goboony kan iedereen de vrijheid van een camper ervaren. Huur dan nu via Pasar en Goboony een motorhome van een particulier. Of heb je zelf een motorhome en wil je makkelijk iets bijverdienen, verhuur dan jouw . Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Goboony.


Meer informatie over hoe het is om bij Goboony te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Goboony , een online platform voor het huren en verhuren van campers in Nederlan heeft een eerste investeringsronde van 350.


Goboony

Enjins developed the Goboony data science infrastructure, a scalable and future proof data science environment. Enabling to run Machine Learning models in . Goboony heeft door toepassing van design thinking, en ondersteuning van een nieuw UI design, aanzienlijk meer traffic gegenereerd. Specialties: Goboony brengt camper huren en camper verhuren samen.


Het gemak in je broekzak. De Goboony app maakt het voor jou als verhuurder makkelijker, sneller en overzichtelijker om contact te leggen met de (potentiële) . NUzakelijk neemt wekelijks een werkdag door met een ondernemer. Deze week is dat Mark de Vos, medeoprichter en directeur van Goboony , . Bekijk hier alle informatie over Goboony. Op pad met een camper van GoBoony , en dan kamperen op de camping van Floortje Dessing. Lees meer over Camping . Beschrijving onderneming, Deelplatform voor campers.


Goboony

Vergelijkbaar met Airbnb kun je als eigenaar de verhuur van je camper. Goboony is a state of the art international online platform for peer-to-peer motorhome rental. Samen met zijn compagnon Foppe Mijnlieff runt Mark de Vos (44) deelplatform GoBoony in Utrecht, een Airbnb-achtige website, gericht op . Inmiddels is Goboony al beschikbaar in Australië, Nieuw-Zeeland en verschillende Europese landen. Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts