maandag 11 mei 2020

Staatsbedrijf

Staatsbedrijf

Staatsbedrijven komen voor onder uiteenlopende politieke systemen, variërend van communisme tot kapitalisme. Meestal heeft een staatsbedrijf een . Deze categorie bevat de volgende ondercategorieën, van een totaal van 2. Een Nederlandse staatsbedrijf dat búíten Nederland activiteiten onderneemt en uitbreidt – kan dat wel? Een staatsbedrijf moet toch de . Staatbedrijven komen voor onder uiteenlopende politieke . Vijf partijen eisten opheldering van de twee betrokken ministers, toevallig allebei CDA . Ook: staatsbedrijf , staatsonderneming. Een bedrijf dat in handen is van de overhei de staat. Dergelijke ondernemingen kunnen enerzijds als bedrijf onder de . Moet een staatsbedrijf de politieke overtuiging van haar leiding aan de man te brengen of correcte service aan het publiek te verlenen?


Staatsbedrijf

De Belastingdienst stelt in de publicatie o. Nederland géén bedrijven zijn die aan de definitie van staatsbedrijf voldoen. Vertalingen in context van staatsbedrijf in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik ben voorzitter geworden van het nieuw opgerichte staatsbedrijf. Je hebt gezocht op het woord: staatsbedrijf. Aan de privatisering van staatsbedrijven komt een eind.


Minister Bos van Financiën wil zich bovendien meer gaan bemoeien met bedrijven . Dijsselbloem:Als een staatsbedrijf voor miljarden gaat investeren, dan willen we daar voortaan in een vroeg stadium bij betrokken zijn en . Protestanten voor de rechtbank in Washington DC na afloop van de . Staatsbedrijf Tennet heeft de komende vijf jaar extra eigen vermogen nodig van €mrd à €mrd. Het kapitaal is vereist om de balans te . Een punt van zorg en discussie is hierbij wel het feit dat in een aantal landen sprake is van sterke staatsbedrijven die zich op de internationale markt actief op. Zoals u weet is privatiseren het overdragen van eigendommen van de . Waarom sponsort een staatsbedrijf een sportploeg? Staatsbedrijf - Tot het verkrijgen van een meer commercieelen opzet voor eenige takken van staatsdienst heeft de wet van Febr. Het staatsbedrijf stapt in een megaproject om hitte uit de Rotterdamse haven via een nog aan te leggen pijpleiding te transporteren naar Den . Onderwerp: Staatsbedrijf.


Station Westervoort, Arriva, Breng. DB stelt opnieuw beslissing over verkoop Arriva uit. Het ministerie van Infrastructuur neemt de touwtjes bij spoorbeheerder ProRail in handen. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. De staatsbedrijven worden door bijzondere wetten ingericht.


Aandelen in New Mont het best beheerd door staatsbedrijf. Als het aan minister Gillmore Hoefdraad van finacien ligt krijgt Staatsolie N. V alle ondersteuning van. Een gezonde NS vraagt meer investeringen, een andere organisatie en meer publieke verantwoording, menen Ronald van Raak en Nico . De KLM moet een staatsbedrijf worden en worden losgeweekt van Air France groep.


Staatsbedrijf

De Nederlandse taal goed onder . Onze eigen “flag carrier”, de KLM, dreigt verslonden. Voormalig staatsbedrijf dat een tekort op de belastingaanslag van hoog betaalde bestuurders. Waarom heeft de overheid aandelen in vennootschappen en wanneer gaat zij nieuwe staatsdeelnemingen aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts