woensdag 9 september 2020

Inname openbaar domein leuven

Inname openbaar domein leuven

Aanvraag inname openbaar domein. U kan uw aanvraag voorlopig ook nog op de oude manier indienen. Hiervoor downloadt u het pdf-formulier dat u op deze . Tijdelijk gebruik van het openbaar domein. Telkens wanneer je het openbaar domein - als is het maar voor een aantal uurtjes - inneemt, moet je een vergunning aanvragen bij de technische dienst.


Doe dan een aanvraag voor inname openbaar domein. Wanneer je buiten je eigendom iets op straat plaatst, neem je het openbaar domein tijdelijk in. Een vergunning kan je enkel nog aanvragen via een (elektronisch) invulformulier (bovenaan deze pagina).


De aanvragen via telefoon, fax of e-mail worden niet . Gebruik je het openbaar domein voor een activiteit, dan heb je een vergunning nodig. Download het aanvraagformulier (docx, 45KB). Wie kan vergunning aanvragen ? Secretariaat - inname openbaar domein. Voor wegenwerken of sleufwerken . Meer info inzake openbaar domein inzake werven.


Niemand mag de openbare weg privatief innemen zonder voorafgaande. U vraagt de toelating voor een inname van het openbaar domein tijdig aan via onderstaand . Het gemeentebestuur Zwevegem gaat “radicaal digitaal”. De firma Merkator lanceerde vanuit hun Eagle-platform, dat het proces van innames openbaar domein digitaliseert en automatiseert, onlangs . Dit kunt u voortaan ook digitaal aanvragen en opvolgen. CENTRAAL PLATFORM Alle informatie . Heb je werken gepland waarbij je genoodzaakt bent om tijdelijk het openbaar domein in te nemen, zoals bij een verhuis, verbouwingswerken, parkeren . Wanneer je het openbaar domein wil innemen, moet je dit aanvragen ( inname van het openbaar domein ). Deze aanvraag richt je aan de dienst Mobiliteit . Als u een gedeelte van de openbare weg privatief wilt gebruiken, moet u hiervoor een aanvraag indienen: ten laatste 30 . Als u het openbaar domein wilt innemen voor werken, moet u hiervoor een aanvraag indienen. U kan de toelating aanvragen op de dienst Infrastructuur, Weverslaan 18.


Met dit formulier vraag je een signalisatievergunning en de inname van het openbaar domein aan. Hou er rekening mee dat de aanvraag minstens dagen op . Wanneer je een gedeelte van het openbaar domein wenst in te nemen (enkele vooraf) een aanvraag indienen voor de inname van dit openbaar domein. Je ontvangt een bevestigingsmail . Inname openbaar domein – aanvraag. Ga je (ver)bouwen en moet je een werfvoertuig, bouwmaterialen, kraan, stelling, container of iets anders kwijt op het.


Inname openbaar domein leuven

Elke privatieve ingebruikname van het openbaar domein en de openbare weg ten. Deze inname openbaar domein (of tijdelijk parkeerverbod) vraag je minstens 3. Als je een aanvraag via het E-loket doet, ontvang je een bevestigingsmail . Zelfs als je denkt dat je geen belasting moet betalen, moet je een inname van het openbaar domein tijdig aanvragen. Wie het openbaar domein zonder toelating . Bij een aanvraag wordt o. Om conflicten op het openbaar domein te vermijden en de politie en. In functie van een verhuizing, bouwwerken of andere werken kan je een aanvraag indienen voor de inname van openbaar domein op gemeentewegen.


Online aanvragen Maak een afspraak. Als u bouwt of verbouwt, neemt u soms een deel van de openbare weg in om een . Deze vergunning noemen we een vergunning inname openbaar domein. Na goedkeuring van je aanvraag , ontvang je een link naar je onlinebetaling. Een container voor je deur omdat je gaat verbouwen?


Een terras voor je horecazaak? Een signalisatievergunning voor nutswerken? Dan doe je je aanvraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts