woensdag 15 april 2015

Foodtruck frietjes west vlaanderen

Een mobiele frituur met echte passie voor het Vlaamse frietgebeuren. Wij hechten bijzonder belang aan de kwaliteit en het perfect bereiden van de frietjes en . Binnenkort een feestje? Laat uw gasten smullen van onze lekkere frietjes bij u thuis of op verplaatsing. Er is al een menu vanaf € 50.


Tal van traiteurmogelijheden. De beste frietjes in echte puntzakken! Verhuur mobiele frituur- en snackwagens, met personeel, voor uw feest en evenement. De mobiele frituur, foodtruck , frietwagen , frietkot is geschikt voor feestjes en.


Vaste kost: Westvlaanderen € 1buiten Westvlaanderen vanaf € 250 . FrietFun – Catering Depoorter. Meestal huur je een frietwagen voor enkele uren, waarbij je per persoon een vast. We serveren aperitiefhapjes, verse frietjes in puntzak, snacks. Kijk op de pagina ONS AANBOD voor meer detail hierover. Weet ook dat alles bespreekbaar is!


Foodtruck frietjes west vlaanderen

Zowel voor kleine als voor grote feestjes. De lekkerste verse frietjes aan de beste prijs! Met onze mobiele frituur komen wij graag op uw locatie om uw gasten met heerlijke frietjes en snacks te verwennen. We hebben diverse formules voor ieders . Start met het plannen van je feest op Salino.


Je vindt eenvoudig alle eventleveranciers samen. Smulders Food: Foodtruck voor uw feest of evenement in heel België. Snacks, verse bereidingen, frieten en ijs. Foodtruck Frituurwagen Snackwagen Onze casco frietkramen zijn standaard . Maar op aanvraag is heel België zeker en vast mogelijk. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet , verzorgen . Met onze frietmobiel voorzien wij al uw feestjes van verse frietjes a volonté in een tipzak en met allerhande snacks en een uitgebreid gamma aan sausjes.


Wij werken altijd met verse frietjes , door ons voorgebakken en afgebakken! Bekijk ons aanbod in Nederland en België! Vind hier al onze friet foodtrucks ! Ruim assortiment van frietwagen foodtrucks. Burgers En Co Food Truck.


Bent u op zoek naar een leuk en. West - Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Wil jij ook zo een trendy foodtruck aan huis op jouw feest of event.


Foodtruck frietjes west vlaanderen

Mobiele frituur met uitsluitend verse frietjes en huisbereide snacks en sauzen. Lekkere verse frietjes op jouw bruiloft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts