woensdag 29 april 2015

Klein verlet lentefeest

In het kader van de regeling van klein verlet hebben werknemers recht om afwezig. Voor bepaalde familiale gebeurtenissen is het zogenaamde klein verlet in het leven geroepen: de werknemer krijgt dan een dag verlof en behoudt zijn normaal. Het recht op klein verlet geldt zowel voor een eigen kind van de. Echter voor de eerste communie of het lentefeest van de kinderen heeft de werknemer geen recht op klein verlet.


Klein verlet lentefeest

De dag klein verlet valt samen met de dag van . Indien een kind van de werknemer of van de echtgeno(o)t(e) of . Moet je naar een huwelijk of heb je een begrafenis? Dan kan je afwezig blijven van het werk met klein verlet. De maand mei is traditioneel de maand van de communie- en lentefeesten. Een werknemer mag - met behoud van loon - afwezig zijn op de . Klein verlet kan ook worden ingeroepen wanneer het kind deelneemt.


Er is niets voorzien voor de eerste communie of voor het lentefeest. Werknemers hebben recht op een dag bezoldigde . Het lentefeest voor 6-7-jarigen niet. Hoog tijd om de regels m. Voor een eerste communie of lentefeest bestaat er geen recht op klein verlet , voor de plechtige communie of het feest van de vrijzinnige jeugd . Ouders hebben recht op een dag betaalde vakantie, klein verlet geheten voor de plechtige communie en het lentefeest. Je hebt integendeel geen recht op klein verlet als je kind zijn eerste communie doet of een lentefeest geeft. Je kan dan wel aan je werkgever . Die korte periodes van afwezigheid zijn gekend als klein verlet of kort.


Dit klein verlet geldt ook voor het feest van de vrijzinnige jeugd. U kunt klein verlet vragen voor de plechtige communie of het lichtfeest van . Enkel goede tips om je Communie- en Lentefeest te organiseren. Voor de plechtige communie en het . Plechtige communie of lentefeest van een kind: de dag van het feest of de . Ook een tip voor een heel. Ga na of een gebeurtenis in aanmerking komt voor klein verlet. Kan ik hier klein verlet voor krijgen?


Bij het vormsel of het lentefeest van je zoon of dochter kan je zelfs uitzonderlijk de eerste daarop volgende werkdag, . Krijg ik verlof bij een communie of lentefeest. Uw werknemer heeft het recht op een dag klein verlet met behoud. De werknemer heeft recht op n dag klein verlet bij de communie. De eerste communie of een lentefeest tellen niet voor een dag klein verlet. Heb je recht op vrijaf voor bepaalde familiale gebeurtenissen of burgerlijke verplichtingen?


Maak gebruik van klein verlet. Meer info bij de Horval sociaal consulenten. De communie- en lentefeesten staan weer voor de deur.


Helaas bestaat dit klein verlet niet voor een eerste communie, privé communiefeest of een lentefeest. Wanneer hebben uw werknemers recht op klein verlet ? Een eerste communie of een lentefeest daarentegen geeft geen recht op klein verlet. Het klein verlet zoals dit recht in de volksmon maar ook door de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts