vrijdag 18 september 2015

Koelremork

Heeft u een feestje, BBQ, event,. Konag is dé specialist op het gebied van uw koelaanhanger, koelwagen of koelaanhangwagen. Bij ons kunt u een hoogwaardige . Zoekt u een koelaanhangwagen?


PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment. Wilt u kleine gekoelde producten transporteren? Dan is een kleine koelaanhangwagen huren de oplossing! Verkoop en verhuur van koelaanhangwagens en koelcontainers. Zowel maatwerk als standaard.


Voor iedereen een voordeel. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een groot aantal modellen koelaanhangwagens direct uit voorraad. De grootste keuze, standaard of maatwerk. Koelaanhangwagen tweedehands aan een uitstekende prijs-kwaliteit. In deze video tonen wij u graag de Humbaur HGK koelwagen.


Deze enkelasser koelaanhanger met een legnte van m werkt op 2Volt. Maximale lading is 6kg. DÉ KOELWAGEN VOOR PROFESSIONEEL GEKOELD TRANSPORT.


Op zoek naar de geschikte koelaanhangwagen of gesloten aanhangwagen ? Maak kennis met de HAPERT SAPPHIRE L-koelwagen: dé . Huur vandaag nog een koelaanhangwagen van superieure kwaliteit. Altijd op tijd geleverd en proper afgeleverd! De koelwagen wordt steeds ter . Pak aanhangwagens biedt verschillende koelaanhangwagens en vriesaanhangwagens aan. Als ervaren koeltechnieker verhuren wij koelwagens geschikt voor zowel particulieren als professionelen. Huur nu uw koelwagen vanaf € exl.


Bij Restorent kunt u verschillende koelwagens huren van tot m³. Bent u op zoek naar een koelaanhangwagen te huur? Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.


Bij drankafname kunt u deze snel koelende koelaanhangwagen huren aan 1EUR voor een weekend. Deze prijs geldt enkel bij een minimumverbruik van 80 . Bij Reuzewafels kunt u terecht voor wafels, oliebollen en appelbeignets, maar ook voor verhuur van een koelwagen in Beveren-Waas. Nooit meer warm drinken op uw party ! Formulier voor aanvraag van . Huur een koelaanhangwagen van AVS Service. Verhuur feestmateriaal . M x 5M x 1MGratis geleverd en opgehaald binnen de 10km.


Koelwagens van Humbaur - Humbaur aanhangwagens en koelwagens direct uit voorraad leverbaar en met de beste service, maar altijd opvallend goedkoper! Door ervaring op te doen tijdens feesten en op vraag van onze klanten hebben we het aanbod van onze party rentals doorheen de jaren sterk uitgebreid. KOELINGEN – Koelremork : binnenmaten lengte 3Mbreedte 1Mhoogte 2M00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts