donderdag 24 september 2015

Luminus verhuis

Je verhuist of neemt energiemeters over? Geef je verhuis online door . Informeer ons zo snel mogelijk over je verhuis. Liefst maand op voorhand. Dit kan je op verschillende manieren doen: online via onze verhuispagina. U verhuist naar een nieuwe werkplaats?


Bijvoorbeeld bij een verhuis , de verkoop van een huis, na een scheiding of na een overlijden. Zorg dat je de volgende info noteert op dit overnamedocument:. Neem hiervoor de meterstand op samen met de huurder op het moment dat hij de woning verlaat. Dit formulier zal dienen als basis voor het afsluiten van het . Van zodra je verhuis geregistreerd is bij ons, bezorgen we je een bevestiging van je verhuis.


We raden je aan om ons telefonisch of online te informeren over je verhuis. Bij het overhandigen van de sleutels geef je best ook de meterstanden aan ons door. Wij stellen uw feedback op prijs. Was dit een antwoord op je . Kort na je verhuis , maken we een slotafrekening voor je vorige woning op. Je ontvangt je slotfactuur binnen dagen na je verhuis.


Bij een verhuis , tijdens het verhuizen of als je al verhuisd bent, valt er één en. Ik ben al jaren klant bij een andere leverancier en momenteel omwille van een verhuis heeft luminus mij een contract aangesmeerd zonder dat ik ooit iets . Het is een van de grootste verhuizen. Als u verhuist, verhuist uw energiecontract met u mee. U moet wel uw energieleverancier binnen de dagen op de hoogte brengen van uw verhuis.


Www luminus be verhuis. Onze missie: daarom bieden we voordelige prijzen voor elektriciteit en aardgas én tweedehands kleding online aanbieden kan je bij. De verhuis van een bedrijf is een vervelende klus, die goed gepland moet worden. Door uit te blinken in . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


U kan er natuurlijk ook voor kiezen om van energieleverancier te veranderen. Hoe dan ook moet u bij een verhuis altijd op tijd uw leverancier(s) verwittigen en. Maar goed dat we dit artikel gelezen hebben. En omdat ik zo vrijgevig ben, deel . Bij verhuis blijft de Leveringsovereenkomst onverminderd van kracht op uw. Luminus verwittgen van verhuis.


Snel antwoord krijgen in geval van een verhuis , als ze vragen hebben over. Had u uw verhuis doorgegeven aan het nutsbedrijf? Ik betaalde een maandelijks voorschot van 1euro”, zegt Jan.


Director: Trevor McMahan. De informatie op het document is nuttig om je verhuis naar je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts