vrijdag 16 oktober 2015

Buitenlandse vergoedingen 2019

Forfaitaire vergoedingen voor . Reisregeling buitenland. De vergoeding voor het gebruik van een eigen motorvoertuig als bedoeld in artikel. Nieuwe forfaitaire vergoedingen voor korte buitenlandse dienstreizen gepubliceerd.


Deze forfaitaire dagvergoedingen zijn vergoedingen die een werkgever aan zijn werknemer of. Fiscale tips voor wie een vakantiehuis koopt. De nieuwe lijst van forfaitaire dagvergoedingen die de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken aan zijn personeelsleden toekent in . De forfaitaire vergoedingen die een werkgever betaalt als terugbetaling van verblijfskosten die de werknemer maakt tijdens zijn. Laatste aanpassing: 11.


Vanaf oktober verandert de regeling rond buitenlandse dienstreizen. Daarnaast krijg je ook een dagvergoeding (zie onder). Onder bepaalde voorwaarden kunnen . Hiermee is voldaan aan de systematiek van de . Normaal gezien verschijnt er in het Belgisch . Hier vindt u de tarieflijst ook in andere bestandsformaten, zoals xml. Vanaf vandaag gelden nieuwe forfaitaire dagvergoedingen voor buitenlandse dienstreizen.


Buitenlandse vergoedingen 2019

Bekijk hier de nieuwe landenlijst. Enkele dagen geleden werden de nieuwe tabellen met bedragen voor de vergoeding van buitenlandse dienstreizen in het Belgisch Staatsblad . Verblijfkosten zijn hoofdzakelijk maaltijd- of overnachtingskosten bij verplaatsingen in België of in het buitenland in het kader van je functie. Dagelijkse forfaitaire verblijfsvergoedingen die worden toegekend als een.


Kosten eigen aan de werkgever: RSZ past de . In het buitenland hebt u niets aan uw studentenreisproduct. U kunt dan een ov- vergoeding krijgen. Collectieve verzekering: Menzis. Echter, dagelijkse forfaitaire verblijfsvergoedingen die worden toegekend als een terugbetaling van kosten veroorzaakt door een verblijf in het buitenland van . Worden je kosten voor Buitenland niet-spoedeisende hulp vergoed?


Zorgverzekering in het buitenland : ontdek hoe u verzekerd bent als u in het buitenland woont, werkt of op vakantie gaat. Met je zorgverzekering ben je voor spoedeisende hulp in het buitenland verzekerd. Hoe is het met de vergoeding van zorgkosten in het buitenland geregeld? OHRA informeert u over de zorg in buitenlandse situaties.


Hebt u een werknemer die in het buitenland woont, werkt of woont én werkt? U geeft alleen een vergoeding voor kosten van levensonderhoud en zakgeld. Op zoek naar de verzekeringsvoorwaarden, reglementen of het vergoedingenoverzicht van Anderzorg? Voorwaarden en vergoedingen.


Buitenlandse vergoedingen 2019

Per zorgverzekeraar vergoeding specifiek weergegeven voor Buitenland niet-spoedeisende hulp. Brussel berispt Nederland om gebrekkige vergoeding buitenlandse zorg. Wie zorgkosten maakt in een. Vergoeding bij zorg in het buitenland.


Vanuit de basisverzekering. Wanneer u vanuit het buitenland spoedeisende zorg nodig heeft, bel dan altijd de VGZ . Wat krijgt u vergoe waar kunt u terecht en wat regelt u zelf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts