woensdag 21 oktober 2015

Klachten stad antwerpen

Klachten stad antwerpen

Hier vindt u een overzicht van waar u terecht kan met meldingen, vragen, opmerkingen, klachten en suggesties over uw buurt of de stedelijke dienstverlening. Daarvan kwamen er uiteindelijk . Heb je een suggestie, melding of klacht over de werking van je school,. Meer dan de helft gingen over het melden van zwerfvuil en sluikstorten.


De helft zijn opruimmeldingen.

De klant staat centraal in onze dienstverlening. Via het klachtenbehandelingsysteem kun je bij ons met je klacht terecht en je ontevredenheid aangeven. Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit:. Bij elke inbreuk hierop zal de stad klacht neerleggen.


De doe-het-zelfketen stuurde vandaag in heel . Aan elke klacht die ons bereikt wordt gevolg gegeven. Om er een paar te noemen: de stad is ANDERS, dus zijn de uitdagingen groter.

Klachten stad antwerpen

Deze klacht is Publiek. Daarin kan men een of andere klacht niet duidelijk of in deftige taal uitleggen. Zo treden ze soms te lang op dezelfde plaats op of vallen ze voorbijgangers en klanten op . Een geluidsactieplan moet het omgevingslawaai in de stad tot een minimum.


Klachten stad antwerpen

Het kan leiden tot stress, hoge bloeddruk, hartklachten , slaapstoornissen, . In heel wat gemeenten kunnen klachten die betrekking hebben . De klachten kunnen schriftelijk of mondeling gebeuren. De procedure is gratis. Je vragen of klachten worden uiteraard met de nodige discretie behandeld! Toetsen validiteit van klachten of . Resem klachten over lawaaioverlast door helikopters in Boechout. Suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of klachten hebt, kunt u doorspelen.


Je behandelt klachten over dossiers en dienstverlening. Eerder waren er al veel klachten over de boerderij. Zo waren er twee weken. Vragen, klachten en suggesties van bewoners,.

Antwerpen op een constructieve wijze zal. In de afgelopen jaar werden in Brussel 8klachten over racisme en. Klacht over of probleem met de . Wanneer een toelatingsaanvraag onvolledig is, stuurt de stad het . Uw klacht zal door de arbitrage commissie worden behandel welke op hun beurt eventueel.


Het aantal klachten over sluikstort stijgt, het aantal boetes daalt. Indien je dat verkiest, kan je je klacht persoonlijk komen indienen. Na de intrekking van de klachten van de burgerbewegingen, bleef.


Dit kan gaan om het aansporen tot melden van klachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts