vrijdag 4 december 2015

Zevergem resto

Gastronomisch restaurant DE PASTORIE - Zevergem. Chef Pascal aan het fornuis en gastvrouw Caroline in de zaal. Hier kom je genieten van kwaliteit gebracht . Frans, Belgisch, Europees, Glutenvrije opties.


De aardappel “vitelotte.

Kies uit meer dan restaurants in Zevergem en ontdek onze suggesties en promoties, reserveren kan je online. Het restaurant heeft het ongedwongene van een brasserie maar het eten is topkwaliteit. De mosselen op thaise wijze vond ik innovatief en lekker.


Na maanden voorbereiding en hard werken is brasserie – restaurant Big Ben heropend op een nieuwe locatie in De Pinte, dicht bij Gent. Cette belle bâtisse magnifiquement restaurée nous fait voyager dans le temps et nous ramène au milieu du XVIIIe siècle. La cuisine, en revanche, se.


Deze pin is ontdekt door Patricia Corthals.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Alle restaurants in Zevergem. Biologisch fruitteeltbedrijf. Het gelijknamig restaurant serveert de volgende maanden een menu dat even oud is . De Pastorie van Zevergem viert haar 250-jarig bestaan.


Welkom bij restaurant De Klosse te Zwijnaarde, nabij Gent. De ideale locatie voor een snelle zakenlunch of een gezellig diner. Bekijk onze verfijnde menukaart . Tearoom De Ponthoeve Zevergem.


Please publish modules in offcanvas position. Kom gewoon eens langs en proef de sfeer in Huis10! Huis1 het was een lange zoektocht naar een . De Kok En Zijn Vrouw in Zevergem. Lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de . Een verdieping lager bevindt zich het restaurant dat de sfeer van een dromerige Mexicaanse haciënda ademt.


Brasserie- restaurant Big Ben.

De zoete zomerzon, een . Met dank aan de mobiele fruitpers van Frederic Lerouge uit Zevergem. Christophe Vanderlinden en Nancy De Groote heropenen na elf jaar hun brasserie-café Soda aan de Grote Steenweg als . Onze VIP eventmanagers zorgen ervoor dat u samen met uw genodigden kan genieten van een zorgeloze dag op dit 90m² drijvend restaurant. Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Met de vierde editie van “Dinner on the Lake” trekt het drijvend restaurant zoals steeds de kaart van de vernieuwing.


Op een nieuwe exclusieve . Sluitingsdagen Maandagavon dinsdag en woensdag. Openingsuren Restaurant : . U neemt afrit De Pinte- Zevergem op de Een volgt De Pinte (n60).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts