maandag 29 augustus 2016

Inboedel cafe

Met een beetje geluk vind u bij Tinus . Vind horeca inboedel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op de Nieuwstad 4A in Lochem voor scherpe prijzen te koop: Barkrukken Stoelen Glazen Wijnkoeling.


Inboedel cafe

Kopen en verkopen op 2dehands.

Afgelopen zaterdag begon de verkoop . WESTERHOVEN - De zaaldeuren staan uitnodigend open. Café -Zaal De Doelen in Westerhoven is sinds eind april gesloten. BEVERWIJK - BEVERWIJK Twee mannen die te diep in het glaasje hadden gekeken, hebben gisteren de inboedel van een café aan de . Joost Dierickx (54) neemt met spijt in het hart afscheid van zijn Theatercafé. Hij hield het jaar open.


De inboedel wordt openbaar verkocht. Vs is een beveiligingsbedrijf met jaar ervaring in bedrijfsbeveiliging.

We konden het vuur doven en er vielen geen gewonden, maar de inboedel van het café zelf is verwoest. De bewoners van de appartementen . Faillissement Café De Hopperie BVBA te Ieper. Meer informatie en kavels volgen wanneer deze beschikbaar zijn. Inboedel café Havenzicht. Tot aan de sluiting eind dit jaar kunnen stamgasten bieden op de inboedel van café Den Akker op de Vismarkt in Mechelen.


Want na jaar van alles gespaard te hebben . BARSINGERHORN – Nu Café de Fortuin is verkocht gaat de eigenaar de inboedel opruimen. SINT-ANNALAND - Jarenlang was de jeugd van Tholen kind aan huis in café - restaurant Havenzicht in Sint-Annaland. Hoe aanzienlijk ook het verlies is aan have en inboedel , aan zake van waarde, aan familie- en vriendengedachtenis, niets evenaart het verlies . Er is geschoten en de inboedel van het café is grotendeels vernield.


Vertrouwen op je innerlijk compas. Veiling nummer 539: Stopzetting café. Volledige inboedel café. Deze kavel is gesloten.


Inboedel cafe

BREDA - De belastingdienst heeft donderdag beslaggelegd op de inboedel van een café -restaurant in Breda.

Aanleiding was een belastingschuld. Horeca inboedel kopen doe je eenvoudig bij Super Seat. Nadat een deurwaarder gisteren de inboedel van het legendarische. The Beefeater, Feestcafe en Club11.


HENGELO - De opening ging gepaard met rumoer. En de sluiting van café Het Lagerhuis - voorheen Twente ROC Café - verliep weinig anders . Dinsdagvoormiddag kwam een man uit Ichtegem samen met nog een tweede persoon een café in de Tempelhofstraat in Gistel binnen. OPROEP: Wie weet meer over deze foto? Hoogt spullen die deel uitmaakten van het filmtheater te kopen, . Het prachtige terras op het zuiden is helemaal in houten stijl opgebouwd. Zodra je gaat zitten ervaar je de warmte die De Kachel je geeft.


Van-antieke-brandweerauto-s-tot-. Verzamelaar Bert van den Bork uit Berghem gaat zijn bonte . Teak houten dinertafel 120xmet stoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts