dinsdag 23 augustus 2016

Stadsloket deurne afspraak maken

In het selfloket van het stadsloket Deurne staat een zuil waaraan u zelf. Wilt u een afspraak maken of een document aanvragen? De snelste manier om dat te doen is via het. Maak vanaf nu eerst een afspraak voordat u een bezoek brengt aan het stadsloket in het districtshuis.


Door het maken van een afspraak beperkt u uw. Voor meerdere afspraken moet je voorlopig telkens een nieuwe afspraak maken. We werken aan een technische oplossing om dat te vereenvoudigen.


Voor welk product wilt u een afspraak maken ? Maak een keuze, Bestemmingsplan en omgevingsvergunning, informatie, Bewijs garantstelling . Bij Burgerzaken, Belastingen en Vergunningen, Toezicht en Handhaving kunt u alleen op afspraak langskomen. U kunt online een afspraak inplannen. Het stadsloket is telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren van het stadsloket , maar ook op.


Maak online een afspraak bij uw gemeente. Voor alle andere zaken moet u een afspraak maken. Ontbrekend: deurne Realisaties loketwerking stad Antwerpen - by Vanessa Van. Loketten werken op afspraak. Totaal afspraken stadsloket : 363.


Waar Antwerpenaars tot nu toe twee keer een afspraak moesten maken bij het stadsloket , volstaat het nu om een keer langs te gaan om de . U koopt de taxicheques in een stadsloket in uw buurt. Ga hiervoor naar een stadsloket naar keuze. Een afspraak maken kan maar is niet verplicht.


Neem een recente pasfoto en geld (cash of bankkaart) mee voor de . Vanaf september krijgen Antwerpenaars die een afspraak maken bij één van de loketten van de stad en hun gsm-nummer doorgeven, gratis . U moet op voorhand een afspraak maken. Als u geen A-profiel hebt kan u een afspraak maken met het stadsloket van het. Borgerhout stadsloket Deurne stadsloket Ekeren stadsloketnbsp.


Deurne voor de hernieuwing van zijn identiteitskaart. Zo hoeven ze geen verplaatsing te maken naar het stadsloket en kunnen ze. Districtshuis Deurne , Antwerpen.


Diensten en producten: Dienstverlening, Dienstverlening. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Maurice Dequeeckerplein.


Op deze website maken wij gebruik van cookies die door uw browser . Klantenservice geopend. Vandaag geopend tot 17:uur. Bekijk dan zeker de informatie in de link, in de Stad Antwerpen maak je hiervoor een afspraak bij het stadsloket in Deurne.


Voor de wijziging van je voornaam . In Deurne hoef je voor een geboorteaangifte niet meer naar het gemeentehuis. Een ambtenaar van het stadsloket komt keer per week naar het. In Stadskantoor Linkeroever kan je enkel op afspraak terecht voor de aanvraag van een aantal persoonlijke documenten. Afspraken kunnen gemaakt worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts