woensdag 20 september 2017

Gepersonaliseerde doos

Gepersonaliseerde doos

Door het transparante venster in de doos is het zijdepapier goed te zien. Doosjes doosje voor uw product maken wij graag en snel voor u . Brievenbusdoosjes , Aformaat, 1x 1x mm, Bruin. Bedrukte brievenbusdoosjes geven uw bedrijf of organisatie een professionelere uitstraling en . Maat sieraden dozen groothandel, sieraden doos verpakking. Doosjes met klapdeksel voor tal van retail toepassingen.


Ideaal voor cadeaus, luxe artikelen en goedgekeurd voor voedingsmiddelen. Spaanse waaiers bedrukken met een logo of een andere opdruk is erg eenvoudig. Nu ook bedrukking op het doek van de waaier mogelijk.


Als u ervoor kiest om uw strandballen te bedrukken met een logo of een tekst zult u zeker slagen met uw relatiegeschenk! Maak jouw cadeautje helemaal af en laat een verpakking bedrukken ! Een opvouwbare doos met 1-2-flappen, gepersonaliseerd met kleurrijke bedrukking. Voor het bedrukken van uw logo is een cliché benodigd.


Klassieke juwelen doos voor collier, stevig karton metallic papier afdekking, binnenkant: fluwelen. Een mooi bedrukt linnen USB doosje met een bedrukte USB stick essen. Van kleine theedoosjes tot grote verzenddozen met bedrukking , van eenvoudig tot zeer bedrukken.


Fotograaf Verpakking, Sieraden. Laat dan doosjes bedrukken. Uw doos laten bedrukken kunt u doen met een ruime keuze in formaten. Wilt u een kleine cadeauverpakking voor een sieraad of een waardecheque?


Gepersonaliseerde doos

Berg je sieraden op in een mooie, handige sieraden display van Nova! Sieraden doos met diverse vakken: bijvoorbeeld om kralen, oorbellen en. Maak je display persoonlijk en laat deze bedrukken met bijvoorbeeld je eigen logo of een . Originele en praktische gepersonaliseerde metalen sleutelhanger.


Met uw naam of tekst gegraveerd op de sleutelhanger. U kunt er tabletten in bewaren. Doosjes bedrukken al vanaf per stuk bij 5stuks. Naast de autolock doosjes kennen we de standaard doosjes. Standaard doosjes bedrukken kan al vanaf stuks.


De standaard verpakking bij een verzending is een nette witte doos welke in wit. Bedrukking is mogelijk op alle modellen van de aangeboden verpakking. Zeer geschikt voor het versturen van (baby)kleding, tijdschriften, (foto)boeken, catalogi, kalenders , accessoires en sieraden. Bedrukte doosjes zijn een aantrekkelijke manier om uw product te. Verpak de mooiste cadeautjes in deze prachtige giftbox!


Verschillende formaten en kleurenKies hieronder Bedrukt Of Zonder Bedrukking. Home Sieraden Horloges Dameshorloges Horloge vlinder armband roze extra batterij . Reviews Schandalig slechte service en levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts