woensdag 13 september 2017

Rabobank vastgoed

Rabobank vastgoed

Onze sectorspecialisten vastgoed delen uitgebreid hun kennis in sectorupdates, blogs en whitepapers. Bekijk ook cijfers en trends voor jouw sector. Rabo Real Estate Finance faciliteert je bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement. De vraag naar vastgoed blijft groot, maar hoogtepunt lijkt bereikt.


Opvallend is dat verschillen in deelmarkten steeds groter worden.

Commercieel vastgoed omvat zowel bedrijfspanden als woningen. Vanaf vijf panden beschouwt de Rabobank woningportefeuilles als commercieel vastgoed. Daarnaast biedt de techniek de mogelijkheid om het vastgoed op een andere manier te presenteren, bijvoorbeeld via filmpjes of 3D-animaties.


De Rabobank gaat voor een volledig groene commercieel vastgoed portefeuille binnen tien jaar. De druk bij beleggers om kapitaal in vastgoed te . Meerdere bronnen stellen dat Rabobank nauwelijks meer geld uitleent in het commercieel vastgoed , om zo de eigen balans op orde te krijgen . Rabobank heeft het beleid voor de financiering van commercieel vastgoed aangescherpt, meldt de bank in een persbericht. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.

Rabobank vastgoed

Snel en slim verduurzamen met de marktleider in groene gebouwen. Direct inzicht in de mogelijkheden, zelf of met partners. Rabobank draait de geldkraan voor commercieel vastgoed dicht en ook andere banken zijn terughoudend in hun vastgoedfinanciering. Stenen zijn statisch, maar de omvangrijke vastgoedportefeuille van de Rabobank is altijd in beweging. Door cookies werkt de site goed en veilig.


Rabobank vastgoed

Ook kunnen we u beter informeren. Welk niveau van cookies en verwerken van . Ondanks de hoge huizenprijzen heeft de helft van de jongvolwassenen met een verhuiswens nog steeds een voorkeur voor kopen. Toch nam hun aandeel in . In het pand waar momenteel de Rabobank is gevestigd worden 7. Richting zoeken op de top.


De schaalsprong vraagt om een professioneel beheer van ons vastgoed. Met drie grote internationale vastgoedprojecten heeft de Rabobank de afgelopen jaren al zeker honderden miljoenen euro verlies gemaakt. Binnen tien jaar moet het commerciële vastgoed dat Rabobank heeft gefinancierd volledig groen zijn. Daarvoor gaat de bank verplichte . Vastgoedbeleggers kunnen .

AMSTERDAM (Reuters) - Dutch lender Rabobank is reviewing options. Find out what works well at Rabobank from the people who know best. Na jarenlang op de Rabobank in Veen gewerkt te hebben heeft hij de overstap . Rabobank gaat verplichte energielabels introduceren bij nieuwe financieringen voor commercieel vastgoed. Dat geldt niet alleen voor kantoren, maar ook voor . Wat als de rente stijgt?


De president van de Nederlandsche Bank, Klaas Knot, uitte recent zijn zorgen over de . De booming economie eist een massale financiering van de vastgoedopgave. Alleen de grootste financier van Nederlan Rabobank Real . Omvang: gehele terrein. Bijzonderheden: Bewegwijzering d. Hoe staat de vastgoedmarkt ervoor, en welke kant gaan het op?


Rabobank erkent terughoudender te zijn geworden, de bank heeft de. Op zich heeft hij geen plannen om nieuw vastgoed te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts