maandag 30 oktober 2017

Houten kistje a4 formaat

Houten kistje a4 formaat

Bekijk onze houten krat vakken selectie voor de allerbeste unieke of custom. THEE KISTJE MET NEGEN VAKJES. Allereerst is er een houten kistje , lengte en breedte ongeveer c. Aan den voorkant is het iets lager dan aan den achterkant, op de . Oude houten kistje met vakken en schuifdeksel.

Leuk op je bureau met je paperclips en nietjes etc…. Volledig ontwormd en dus houtworm vrij. Heel hoogwaardig afgewerkt houten kistje met fluweel afgewerkte.


Voorzien van vilten voetjes, zodat het oppervlak waar het kistje opgeplaatst wordt, niet . Еen houten kerk met electrische geleiders, tot nabootsing van den bliksem. Еen inductie-toestel in mahoniehouten kistje. HOMCOM Boekenkast met vakken wit hout x 2x 1cm.

Het kistje heeft een goudkleurige sluiting. Kist Rechthoek Met Vakken. We hebben een groot gamma aan houten kistjes en doosjes. De kistjes zijn allemaal van. Tekenkist zonder vakjes.


Afmetingen en gewicht van het product Breedte: 24cm Lengte: 36cm Hoogte: 12cm Gewicht: . HOUTEN ARTIKELEN - 50BD5. Unsubscribe from Ruud Wijers? De theebox heeft een mooie elegante uitstraling. Met vakken kun je altijd je favoriete theezakjes opbergen. De prachtige opgelegde letters maken de . Shamballa kraal zilver.


Houten doos met vakken €95. Eene schrijfkassette, bis anders. Satijnhouten lepelkistje.

Photographie-album voor 2portrett. De theedoos van Bredemeijer is gemaakt van glas en naturel gekleurd hout. Veel mensen die willen leren om met hout te werken beginnen met het maken van een houten kistje. De houtwagen heeft een groot assortiment houten kistjes met vakken.


Een houten kistje maken. Doos met Vakken voor Sokken en Ondergoed. Thee doos van hout met vakken cm. Plastic Doosje Met Twee Vakken - Paars - Paars. Art Deco box (doos) van eikenhout met twee vakken.


Leuke opbergdoos voor lepeltjes of sieraden of als naaidoosje. De maten van het art deco kistje zijn als . Zwarte 6-vaks theedoos cm. Deze theedoos heeft vakken voor theezakjes of . Deze schitterende houten kistjes met opdruk, zijn bij uitstek geschikt om een. Let op de kist kan afwijken van de kist op de foto, s de kist is met vakken en.


Of overweeg om zelf houten kistjes te maken die je onderverdeelt in vakken voor verschillende zaken. Afbeelding van het product SPIEGELEND JUWELENKISTJE MET DEKSEL . Hexagonale doos van licht hout met magnetische sluiting, binnenmaat 15xcm. Verdeel het houten kistje met plankjes in aparte vakjes , dat worden straks de verschillende kamers.


Vul elk vakje met natuurlijk materiaal. Boor wat gaatjes voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts