woensdag 25 oktober 2017

Lekkerste ijs supermarkt

Wat dacht je van een ijskar met heerlijk schepijs? Aan dit ijs worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. IJskar huren met keuze uit prachtige ijskarren. Logo mogelijkheden en direct leverbaar.


Lekkerste ijs supermarkt

Wie mogen wij in stijl op ijs trakteren? Boek een ijskar , ijsfiets of foodtruck met ijs en ijscoman voor in uw fabriekshal of kantoor.

Lekkerste ijs supermarkt

Boeren- ijs rechtstreeks van de koe. Bestel jouw favoriete ijs (taart) Reserveer nu de mobiele ijskar. Rustige locatie om je ijsje op te eten. Vriendelijke bediening. De ijskar voor uw feesten en evenementen.


Kurt Crème met zijn ijskar langs het parcours van tal van wielerkoersen, Cyclocrossen , . Wij komen bij u op locatie. Een ijskar huren in Rotterdam en omstreken is een “ koud kunstje” bij Capo ijs.

Met onze ouderwetse ijscobrommer, -kar of -fiets is het. We hebben twee ijskarren en een ijsbar. Met ons enthousiaste ijsteam komen wij bij u op locatie en maken er een geslaagd feest van!


Lekkerste ijs supermarkt

Perfect voor buurtfeesten, kinderpartijtjes, sportwedstrijden, . Kinderen vinden de ijskar met ijscoman fantastisch. Een unieke IJskar te huur met IJscoman op locatie. Bij elk evenement te bedenken, kinderfeest, partijtje, . Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, BBQ, geboorte, . Onze ijskar op locatie ! Uit één bak ijs schept u ongeveer bollen. Beschikbaar op de locaties : Veenendaal, Tiel en Terborg.


Kosten € 16- Borg € 10-. Je ziet ze (gelukkig) weer steeds vaker, een ijskar op locatie. Vaak zit er heerlijk ouderwets en ambachtelijk gemaakt ijs in, wist je echter dat je ook zelf kunt . We komen graag op locatie in Utrecht of omstreken met onze ijskarren of foodtruck. Er is eigenlijk altijd een goede ijskar om een ijskar te huren.


Een heerlijk vers ijsje geschept door een echte ijscoman bij u op locatie.

Ook kunt u ons inhuren op locatie. Of een ijskar op school op bijv. Niets is zo lekker en smaakvol als vers geschept ijs van onze boerderij.


Vol trots maken wij de lekkerste smaken room- en sorbetijs, zodat u. Italiaans schepijs op uw locatie. Wat is de snelste manier om onze ijskar op locatie te zetten? De IJscoman is gespecialiseerd in het aanbieden en verhuren van ijskarren op locatie.


Elke dag overheerlijk vers bereid ijs in meer dan smaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts