vrijdag 1 december 2017

Ijskar sinttruiden

De ijskar van Ijs Patrick parkeerde zich aan het terras van WZC Villa Rosa. Ook voor kleinere groepen vanaf personen komt deze knappe ijskar al bij je langs. Een ijskar aan huis, op je verjaardagsfeestje, trouw, familie-, buurt-, communie-, lente- of bedrijfsfeest? De ijscomannen van het ijsmanneke komen graag met . Laat je verleiden door onze verrassende smaken.


IJs patrick, daar ga je voor smelten. Een diepvries in een leuk jasje gevuld met roomijs. Ideaal voor op je feest of ander evenement! Potterijs op locatie De Potter beschikt over ijskarren om op locatie ijsjes te scheppen.


Hieronder vind je een overzicht. Nostalgische ijskar Onze. VIND EEN IJSKAR IN UW BUURT.


Vers melk-ijs bereid van hoevemelk volgens het recept van Daems, is wat we op onze ijskarren en aan ons afhaalpunt serveren op een horentje in een potje of . Sinds kort kan ook de APE ijskar besteld worden voor eender welke gelegenheid (schoolfeesten, verjaardagsfeesten, enz.). Tot verschillende smaken voor . Iets waar Tom en Veerle terecht trots op zijn. U kunt nu ook bij ons terecht voor het huren van een retro ijskar om uw feestje compleet te maken. Donderdagmiddag had de crew van Joe FM met DJ Jan Bosman . Enkele personeelsleden van Alphabet bij de ijskar van Joe FM. IJskar Joe FM op bezoek bij Alphabet.


De mannen van de ijskar moeten daar na 20u hun muziekjes uitzetten. Vandaag staat de Q- ijskar in Tienen. Ga dus zeker je gratis ijsje halen! Hij gaat in de weekends voor Kuypers IJs met een ijskar rondrijden. Dat lukt Herman vrij aardig.


Langs zijn ronde wordt hij snel bekend omwille van zijn . Shopkins Ijskar Serie Lees volledige omschrijving. Bevat een ijskar met neerklapbaar reclamebor exclusieve shopkins en 2. Truiden , Op voorraad . Ook deze zomer stuurt Q-music de Q- ijskar uit voor een smakelijke verfrissing. Vanaf maandag juli doorkruist de Q- ijskar drie weken lang de Vlaamse . Je vult de voorraad aan en helpt mee in het.


In onze brasserie-restaurant Grand Place.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts