donderdag 30 augustus 2018

Afspraken be app

Komt u met twee, maak dan afspraken. Welkom op de website van dokter Tina Soens. Alle raadplegingen zijn op afspraak. Door op de knop rechts te drukken kan U een afspraak boeken.


Huisarts voor jong en oud te Ronse. Op maandagavon dinsdagavond en donderdagavond kunt u een afspraak maken.

Dokter Stroo Mattijs is huisarts en sportarts. Klik op de knop aan de rechter kant om een afspraak te maken. Indien u een afspraak wenst voor personen . Vanaf Juli werkt de dokter enkel nog op afspraak. Om telefoondruk te verminderen vraagt de dokter om . Onze praktijk biedt huisartsgeneeskunde en sportgeneeskunde aan.


Wij verzorgen met veel plezier patiënten van voor hun geboorte tot voorbij hun honderdste . Maak een afspraak met Dr. Via onderstaande link kan u een afspraak maken bij één van de dokters.

Afspraken be app

Telefoneer dan niet onnodig en maak ineens een afspraak hiervoor. Elk telefonisch contact met de dokter zelf verstoort de afspraak van dat moment, dat heeft u als patiënt misschien zelf al ondervonden en het betekent ook . Een afspraak kan gemaakt worden bij de arts naar keuze:. Voor meerdere personen dienen dus meerdere afspraken gemaakt te . U vindt hier alle informatie over mijn dokterspraktijk , de openingstijden van de praktijk, informatie over de wachtdienst, hoe een afspraak te maken, het Globaal.


Afspraken be app

Afspraak dr Verreycken huisarts ramsdoc herselt snepkens. Tijdens de weekdagen kunt u steeds op afspraak terecht bij uw huisarts te Jabbeke. U kunt zelf online een afspraak maken of telefonisch op het nummer . Neem steeds uw identiteitskaart mee op consultatie.


Michaël Hoffmann voor een afspraak. Bent u patiënt en wenst u een afspraak te maken? Wilt u een afspraak maken als medisch vertegenwoordiger bij de dokter ? We raden aan om eerst onze praktische info te bekijken voor u een afspraak maakt.


Uiteraard is uw online-afspraak enkel zichtbaar voor uzelf , de arts en aministratief. U kan dag en nacht een. Hier kan u online uw afspraak maken en vindt u informatie over de praktijk.


Voor een afspraak met de huisarts reserveert de assistente minuten. Als u meerdere vragen heeft of een langer gesprek wilt dan maakt de assistente een .

Waarmee kan ik u van dienst zijn? Ik wil een afspraak makenIk zoek info over de praktijk . Graag melden wij enkele . Voor een dringende raadpleging, of wanneer online geen afspraken meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts