vrijdag 10 augustus 2018

Inname openbaar domein antwerpen

Inname openbaar domein antwerpen

Voert u werken uit op het openbaar domein ? Deze inname van het openbare domein getoetst aan het retributiereglement op de tijdelijke inname van de openbare ruimte voor. Hoeveel tijd heb ik nodig. Wanneer is mijn dossier. Als u werken uitvoert op het openbaar domein , bent u verplicht om duidelijke. Digitaal parkeerverbodsbord in Antwerpen.


Inname openbaar domein antwerpen

Je wil gebruikmaken van of een inname van het openbaar domein ? Akkoord van De Lijn Antwerpen , Dienst exploitatie, Grotehondstraat 5 . Ontdek CSR Openbaar Domein , het digitaal platform voor een slim beheer van openbaar domein en evenementen in uw gemeente. Als je werken uitvoert op het openbaar domein ben je verplicht om duidelijke verkeerssignalisatie te plaatsen. Vaak moeten er ook extra voorzieningen komen. De stad Antwerpen heeft een oplossing gevonden voor de dagelijkse aanvragen voor inname van openbaar domein en de organisatie van . De aanvragen voor vergunningen voor de inname openbaar domein worden aan het loket ruimtelijke ordening behandeld. Wie het openbaar domein tijdelijk inneemt, moet daarvoor een.


De gemeente Willebroek is gelegen binnen de provincie Antwerpen in het arrondissement. Dit regelt de inning van de innames. Je kan het openbaar domein innemen als je:. Voor gewestwegen zijn we verplicht een bijkomende vergunning aan te vragen bij de afdeling Wegen en Verkeer, district Antwerpen.


Samenstelling administratief dossier : inname openbaar domein. Voor alle gemeenten in en rond Antwerpen is er verplicht gebruik te maken van de . Als je als aannemer het openbaar domein gaat innemen tijdens werken, moet je. Voor meer info kan je mailen naar dit adres: wegen antwerpen districtgeel. Vraag hier je inname openbaar domein aan. Vlaamse gewest een toelating aanvragen.


Of neem je bij werken een deel van het openbaar domein in? Gemeente Laakdal - Antwerpen. Universiteit Antwerpen - Antwerpen.


Mobiliteit - inname openbaar domein - plaatsen stelling ter hoogte van. PAK Antwerpen - goedkeuring - Gewoon punt. Wil je een stelling plaatsen op de openbare weg of het voetpad?


Eagle is een slim vergunningsplatform voor innames van het openbaar domein. Inname openbaar domein : euro per m² per dag. Meer dan Smart Cities rekenen op Eagle om een aanvraag. Ontbrekend: antwerpen Cipal Schaubroeck en Rombit zorgen voor vlot beheer. Dankzij CSR Openbaar Domein is dit binnenkort verleden tijd.


Het eerste resultaat: een product voor het beheer van innames openbaar domein. In pilootstad Antwerpen verdrievoudigde het aantal aanvragen zelfs op . Het Havenbedrijf Antwerpen brengt als wegbeheerder advies uit. Aanvragen inname openbaar terrein. Als u bouwt of verbouwt neemt u soms een deel van de openbare weg in om een container, een steiger, een bouwkraan,.


Musea en Erfgoed Antwerpen - Nieuwe leeszaalreglementen - Goedkeuring. Bv een ladderlift tot en met de 5de verdieping in Antwerpen komt op €85.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts