maandag 15 oktober 2018

Autodelen prijs per km

Wanneer je een cambio-auto gebruikt, betaal je een kost per kilometer en per uur. Benieuwd hoeveel jij straks uitspaart met cambio autodelen ? Doorgaans ligt deze prijs tussen de en euro per kilometer. De prijs per kilometer geeft een realistisch beeld van wat het kost om met een auto te rijden.


Autodelen prijs per km

Je betaalt als auto-ontlener de kilometerprijzen per gereden . Cambio is natuurlijk de bekendste formule voor autodelen. Per kilometer betaal je bij cambio voor een wagen van klasse M euro per. Prijs per kilometer : euro, vanaf 1kilometer euro.


Een andere manier om uit te rekenen wanneer autodelen goedkoper wordt, is de prijs per kilometer van de eigen wagen te berekenen en te . Prijzen zijn meestal een combinatie van een uur- of dagprijs , een kilometerprijs en een prijs voor brandstof per kilometer. Gemiddeld moet een huurder rekening. Een auto staat gemiddeld u per dag stil. Missie: Promotie duurzame mobiliteit via particulier autodelen. Ze betalen een vaste prijs per km , all in: €. Tarief: vanaf euro per uur en cent per km (prijzen enkel op aanvraag).


Autodelen prijs per km

Check de infografiek in het artikel Ook autodelen heeft zijn prijs. KOSTENDELEND AUTODELEN. Daarom vergelijken ze zich het beste met de kostprijs van een eigen auto. Per gereden kilometer betaal je ook nog eens tussen de en euro. Je kiest zelf de kilometerprijs , en je verhuurt aan andere mensen die geen auto hebben.


De kosten per kilometer bedragen € 44. Je wilt natuurlijk besparen, als je overgaat op autodelen. We hebben ook een dagprijs.


Bepaal zelf hoeveel je per uur en per kilometer betaalt door middel van onze . Bij particulier autodelen is de wagen eigendom van een persoon. Volgens het Vlaamse autodeelbedrijf Stapp. Je kan je auto delen via een kostendelend principe of tegen de marktprijs. Een tweede belangrijk kenmerk is het kostendelend principe.


De eigenaar maakt geen winst maar krijgt de reële kostprijs van de wagen per gedeelde kilometer. Zo heeft de één de brandstofkosten al opgenomen in de prijs per gereden kilometer. De ander berekent de kilometers juist exclusief brandstof.


De prijs van een auto is een combinatie van een huur- en kilometerprijs. Alle kosten worden onderling gedeeld via een vaste prijs per kilometer. Autodelen is voor iedereen financieel voordeliger. En beter voor het milieu. Met Flexcar kun je heel.


Bij autodelen worden deze kosten door meerdere gebruikers gedeeld. Partago elektrisch autodelen is rusting en aangenaam autorijden. Elke maand rijtegoed aan de beste prijs ! Op vakantie wint een huurauto het qua prijs van een deelauto, zeker als je de. Na gebruik worden de kilometerstanden automatisch geregistreerd en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts