maandag 29 oktober 2018

Spoed tandarts

Spoed tandarts

Met spoed naar de tandarts is vooral fijn bij acute pijn. Indien er op die momenten . Bel ons bij acute pijn direct om een afspraak te maken met een spoed tandarts. Onze praktijken zijn zowel bereikbaar voor bestaande als nieuwe patiënten.


Onze tandartsen zijn uur per dag, dagen per week beschikbaar. Bij acute spoed in de nacht wordt een tandarts opgeroepen.

Om wachttijden te voorkomen. Houd er rekening mee dat u bij een spoedtandarts over het algemeen direct moet afrekenen. Ook dient u zich te legitimeren en wordt er gevraagd naar uw . Als wij, als praktijk, niet aanwezig zijn op normale werkdagen, is er altijd waarneming geregeld.


De gegevens van de waarnemende . Uitsluitend voor spoedgevallen in het weekend is de dienstdoende tandarts bereikbaar . Bel voor elk tandarts spoedgeval. Bij ernstige pijn of een ongeval in het weekend kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Spoed : Binnen openingstijden.

Spoed tandarts

Vind een spoed tandarts in Amsterdam voor het uitvoeren van spoedbehandelingen bij acute pijn of klachten. Een specialistische spoedtandarts is uur per . Een overzicht van de spoed-mogelijkheden. Heeft u een spoed - tandarts nodig in Amsterdam-Zuid? En uitleg over welke klachten spoedeisend zijn, en welke.


Doordeweeks kunt u tijdens onze openingstijden bij ons terecht voor een spoedgeval. Wij zijn een spoed tandarts gevestigd in Hoofddorp, en kunt ons altijd telefonisch bereiken. Doetinchem, Montferlan Oude-IJsselstreek en Bronckhorst. Op deze website vindt u informatie over de Leidse Tandartsen vereniging.


Over de spoedgevallendienst spoedgevallen, kiespijn, ongevallen, nabloedingen etc. De tandarts en zijn assistente bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het . De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde is de beroepsvereniging van tandartsen in Nederland. Bij een spoedgeval of acute pijn neemt u contact op met onze spoed tandarts. Hieronder verstaan wij acute pijn, . Tijdens kantooruren dient u contact op te nemen met uw eigen tandarts.


Spoed tandarts

Welkom op de website van spoedtandarts. Onze splinternieuwe moderne praktijk is gevestigd in het hart van de PC Hooftstraat in Amsterdam. Het kan voorkomen dat u op een onverwacht moment én met spoed een tandarts nodig heeft.

In dat geval neemt u contact op met ons. De spoedgevallendienst is uitsluitend bestemd voor zeer spoedeisende tandheelkundige problemen (zoals nabloeding of ongeval) . Middels onze spoedgevallendienst organiseren wij de bereikbaarheid van verschillende tandartsen buiten de normale praktijkuren. Voor al uw spoedgevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts