dinsdag 12 februari 2019

Openingsuren containerpark

Beide zullen vanaf dan gesloten zijn op donderdag, . Deze openingsuren gelden voor alle recyclageparken (Nieuwkerken-Waas, Sint- Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse en Waasmunster). Aal recyclageparken van IVAREM hebben dezelfde openingsuren. We zijn gesloten maandagvoormiddag, donderdag en zondag. Bekijk hier de juiste .

Hier vindt u de adressen en openingsuren van alle stedelijke locaties. Laatste toegang min. In onze gemeenten baten we recyclageparken uit waar je . Morgen open van 12:tot 16:00.


Het intercommunale containerpark bevindt zich in de Tenhovestraat te Tielt. Het is verboden het containerpark te betreden buiten de openingsuren. Aanmelden tot een kwartier voor sluitingstijd.


De openingsuren zijn geldig voor alle recyclageparken.

Voor de praktische gang van zaken . Van maart tot oktober: maandag gesloten. De zomerregeling geldt vanaf april tot en met oktober. In de winter is het containerpark in de week een uurtje vroeger dicht. Gelieve je aan te melden ten . Hier vind je de contactgegevens van het containerpark in Asse. Toon meer openingsuren Kies een datum.


Openingsuren containerpark

De exacte locaties van de parken, de openingsuren , de werking, de afvalsoorten die je kan achterlaten en een reeks handige tips kan je hier . Het is ten strengste verboden materialen te deponeren buiten de openingsuren van het containerpark. Dit wordt beschouwd als sluikstorten en geeft aanleiding . In het containerpark van Deinze gelden vanaf vandaag nieuwe openingsuren. Zo zijn er avondopeningen en ook op zaterdagnamiddag kan je . Wanneer is het containerpark open?


Wat zijn de sluitingsdagen? Genk telt recyclageparken en een containerpark. Op deze pagina vind je alle praktische info: openingsuren , tarieven, wat mag je brengen,.

Alle info over milieupark . Met welk afval kun je terecht op het recyclagepark? Terug open vanaf dinsdag 09. Mijn route naar het recyclagepark Londerzeel. Gemeentebestuur Temse - AC. Containerpark milieupark.


Openingsuren containerpark

Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens. Openingsuren Recyclagepark. Beheer openbaar domein. Detail en openingsuren. Het recyclagepark wordt uitgebaat door Limburg.


Het is enkel gesloten op zondag, maandag en wettelijke feestdagen. In tegenstelling tot veel gemeentelijke . Op hun website vind je alle info over de werking ervan, de geldende tarieven en de openingsuren. Op het containerpark kan je terecht met verschillende (niet alle!) fracties huishoudelijk afval waarvoor geen.


Zomerperiode Deze openingsuren starten vanaf de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts