vrijdag 21 juni 2019

Verhuis buitenland mutualiteit

Wonen en werken in het buitenland. Neem dan voor je vertrek contact op met je CM- ziekenfonds. Indien je België verlaat dan waarschuw je best je ziekenfonds. Er bestaan namelijk conventies tussen Europese landen die je het recht op aansluiting geven bij . Wat u als EU-burger moet weten over zorgverzekering en sociale zekerheid als u in een ander EU-land gaat wonen.


Als u naar het buitenland verhuist, zit u ongetwijfeld met vragen over de sociale zekerheid. Welke sociale wetgeving zal op u van toepassing zijn? Welke gevolgen voor uw portefeuille heeft verhuis naar buitenland ? U moet wel uw Belgisch ziekenfonds voor uw vertrek op de hoogte . Vraag bij je verhuis naar het buitenland de juiste documenten aan bij ons ziekenfonds.


Zo heb je recht op gezondheidszorgen in je nieuwe woonland. Verhuis buitenland mutualiteit. Wanneer u gaat verhuizen, waarschuwt u best uw ziekenfonds. Wat met mijn tegemoetkoming als ik naar het buitenland vertrek?


RIZIV als bewijs dat je ten laste bent . Voor een lang (of definitief) verblijf in het buitenland moet u gewoon een formulier E1vragen aan uw Belgisch ziekenfonds. Hiermee bewijst u dat u in orde . Je verhuist binnenkort naar het buitenland. Ondanks dat je overal duidelijk communiceert dat je gaat verhuizen , komt er TOCH belangrijke post. U staat klaar om voor lange tijd of zelfs permanent naar het buitenland te vertrekken. Als u van plan bent naar het buitenland te verhuizen , zult u ongetwijfeld . Wat moet ik zeker weten als ik naar het buitenland wil verhuizen of daar een deel van.


Informeer tijdig bij jouw ziekenfonds hoe de ziekteverzekering in jouw . Trek je er binnenkort op uit naar het buitenland ? Vergeet je dan niet voor te bereiden. Aan welke formaliteiten je precies moet denken als je gaat wonen, werken . Bij een verhuis dien je een heleboel instanties op de hoogte te brengen, waaronder ook je ziekenfonds. Voor persoonlijke info over je pensioen al dan niet in het buitenland.


België gedomicilieerd bent, dan blijf je gewoon verbonden aan een Belgische ziekteverzekering ( mutualiteit ). U doet dit ten laatste de dag voor uw vertrek naar het buitenland. De aangifte kan gebeuren door een meerderjarige of door de referentiepersoon (gezinshoofd) . Wanneer je naar het buitenland trekt, behoud je je rechten enkel onder. Heeft u geen ziekenfonds in uw thuislan dan kan u hier in Spanje een. Ik verhuis naar het buitenland.


Zorgverzekering in het buitenland : ontdek hoe u verzekerd bent als u in het buitenland woont, werkt of op vakantie gaat. Als u verhuist naar het buitenland , moet u hiervan aangifte doen. Ontbrekend: mutualiteit Wat te doen bij? Hoe zit het met je ziekteverzekering in het buitenland ? Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar. U bent van plan naar het buitenland te verhuizen.


Ga je werken in het buitenland ? Werken in het buitenland. Dan verandert je situatie in de ziekteverzekering. Wat er juist verandert, hangt af van allerlei zaken. Wat als je naar het buitenland vertrekt?


Breng ons zo gauw mogelijk op de hoogte van je intentie om naar het buitenland te verhuizen. Om je dossier goed te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts