maandag 21 oktober 2019

Aankoop van inboedels

Aankoop inboedels ,Verkoop antiek brocante, inkoop van verzamelvoorwerpen munten medailles postzegels, inboedel te koop, opkoop inboedel, aankoop . Opkoper antiek, aankoop en verkoop van brocante. Ward Vermeire uit De Pinte is gespecialiseerd in het leegmaken van woningen , winkels en het opruimen en aankopen van inboedels. Wij specialiseren in inboedels bij sterfgeval, verhuis,. Gratis schattingen tot in het .

Bij Verkoopzaal Pascale bent u op het juiste adres. Aankoop van losse stukken, hoogste prijzen voor kwaliteit antiek. Expert antiek Expertise Schatting Antiek schilderijen, Bronzen beelden, Marmer, . Bent u op zoek naar een opkoper voor uw inboedel ? Stampart Antiquair koopt inboedels op en ontruimt elk type woning in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.


Wij zijn dé specialist in de aankoop van alle oude inboedels. Welkom bij Warantiek te Gooik, Vlaams-Brabant nabij Oost-Vlaanderen. Zoek niet verder voor de aankoop van ALLE inboedels en contacteer ons vrijblijvend.

Leegmaken van woningen. Ook voor verkoop van inboedel bent u meteeen aan het. Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoud met (snel)-ontruiming- aankoop inboedels.


Last-minute, u wou er zelf aan beginnen maar zag het niet meer zitten of . Aankoop en verkoop van kunst,antiek, brocante en inboedels. Ambex in Zwijnaarde (Gent, Oost-Vlaanderen) : inboedel opruimen, aankoop en verkoop antiek, ambachtelijke massieve trappen van topkwaliteit. Op zoek naar een opkoper voor uw inboedel? Kadi is uw expert in aankoop van inboedels en Antiek.


Bel snel Kadi uit Antwerpen voor een offerte! Voor alle aankoop en opkoop van antiek is er maar één referentie: Geert De Rous van Inboedelland in Langemark met onze toonzaal aldaar en met onze winkel . We zijn gespecialiseerd in de aankoop van inboedels en de ruiming van woningen. Bijvoorbeeld bij verkoop, na een sterfgeval of verhuis naar een rust- en . Inboedels bij de Mops is in regio Leuven, Vlaams-Brabant uw partner voor het leegmaken van huizen. Een correcte opruimfirma.


GG Neem contact op met Antiek van A tot Z uit Ieper voor de aankoop en verkoop van al uw antiek en brocante evenals voor het opruimen van inboedels. Stampart is gespecialiseerd in de aankoop van inboedels met antiek of u kan steeds beroep op ons doen voor het opruimen van jouw inboedel. AANKOOP INBOEDELS AAN TOPPRIJZEN.

Aankoop van inboedels

Picart is gespecialiseerd in de opkoop van inboedels met kwaliteitsantiek. Contacteer Inboedelsneppe in Sijsele voor alle . Gaat u verhuizen of hebt u na het overlijden van een familielid een inboedel geërfd? Bel ons voor een gratis bestek voor inboedels, meubels, schilderijen,.


Etienne begon hier als jonge tiener met aankopen en verkopen van inboedels , antiek en brocante. Daarna begon hij zijn eerste verkoopzaal . Aankoop meubels slaapkamer eetkamer louis XV LUSTER SPIEGEL INBOEDEL VITRINEKAST GARDEROBE LOUIS-PHILIPPE BOULLE kast dressoir . Mechels, Breughel, Chippendale, . Heeft u antieke meubelen zoals kasten, eetkamers, slaapkamers,bronzen beelden die u wenst te verkopen? Neem dan gerust contact met ons op of indien.


Indien u gebruik wenst te maken van onze diensten om inboedel op te ruimen in. Onze diensten omvatten de aankoop van uw waardevolle voorwerpen en het . GG Pedro Deley, specialist in het opruimen van uw inboedel en brocante in Gentl !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts