dinsdag 29 oktober 2019

Verblijfsvergunning belgie

Om als buitenlander naar België te komen moet u bepaalde identiteit- en verblijfsdocumenten kunnen voorleggen. Anders kunt u geen toegang krijgen tot het. Als u geen Belg bent en naar België wilt verhuizen, dan moet u daar de nodige verblijfsdocumenten voor hebben.


De verblijfsprocedure die een vreemdeling. Als u als buitenlander voor lange tijd naar België wilt komen, dan hebt u mogelijk een visum nodig. Een visum is een sticker die in het paspoort wordt.


Dan heeft u geen verblijfsvergunning nodig om naar België te gaan. Heeft u de nationaliteit van een EU- of EER-lidstaat of Zwitserland dan heeft u geen verblijfsvergunning nodig om in Nederland te wonen. De algemene regel is dat een vreemdeling niet langer dan maanden in België mag verblijven en er ook niet mag verblijven gedurende achtereenvolgende. Via gezinshereniging kan je soms een verblijfsrecht krijgen als je familie hebt in België.


Gezinshereniging roept heel wat vragen op: Wat zijn de voorwaarden? Buitenlanders en niet-EU-ingezetenen kunnen een Belgische verblijfsvergunning aanvragen onder hun investeerder of bedrijfscategorie - dit . België of Duitsland) met een geldige verblijfsvergunning voor dat land. Vijf categorieën van personen mogen u via gezinshereniging in België.


België via een tijdelijke verblijfsvergunning uitgereikt op . Er bestaan drie types van . Voor unieburgers (EU) en . Hoe je deze kunt verkrijgen: Alle buitenlanders die naar België komen voor een verblijf van meer dan dagen dienen een verblijfsvergunning aan te vragen. Wil je als buitenlandse student voor je opleiding aan AP in België komen wonen ? Maar hou er dan wel rekening mee dat je verblijfsvergunning in orde . EU-land te mogen wonen? Welke documenten heeft u nodig om een permanente verblijfsvergunning aan te vragen?


Verblijfsvergunning belgie

Een verblijfsvergunning biedt u de mogelijkheid om meer dan dagen in. De buitenlandse onderdanen, houders van een verblijfsvergunning. Belgische nationaliteit hebben geen bezoekersvisum of verblijfsvergunning nodig. De man woont en werkt al twintig jaar in België , maar verloor zijn. Macedoniër geen verblijfsvergunning.


Mensen van buiten de EER en hun kinderen die gedurende minstens maanden onafgebroken wettig in België verblijven. Hun verblijfsvergunning werd niet . Mag die werknemer wonen in België ? België wil blijven, dient men een andere verblijfsvergunning aan te . Heeft de werknemer recht om te werken in België ? Wie een verblijfsvergunning voor ons land wil aanvragen, zal daar voortaan 1tot 2euro voor moeten betalen, afhankelijk van het type . Het begrip “sans-papiers” verwijst naar elke persoon die zich zonder wettige verblijfsvergunning op het Belgische grondgebied bevindt. Instructies voor invullen Ex-15.


Verblijfsvergunning belgie

Afgifte van alle vermelde documenten . Toelatingsformaliteiten Buitenlanders die minder dan maanden in België. Zodra de werknemer in België is aangekomen, moet hij nog een Belgische verblijfsvergunning aanvragen in de gemeente waar hij verblijft. België geeft de Afghaanse vluchteling Rafiq Naibzay de verblijfsvergunning die hij in Nederland niet kreeg.


Burgemeester Els Boot van . Dit geldt ook voor Nederlanders die in België werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts