maandag 29 december 2014

Doos met deksel bedrukken

Kartonnen dozen met bedrukking in alle soorten en maten. Kleine oplage mogelijk. Ontbrekend: grote Doosopmaat. Bekijk onze webshop of kom langs in onze showroom om een doos op maat te laten maken! Als u een kartonnen doos op maat wilt laten maken en een grote oplage wilt afnemen, . Op zoek naar kartonnen dozen op maat ?

Doos met deksel bedrukken

Lucht vervoeren slaat op het feit dat veel bedrijven (veel) te grote dozen gebruiken voor het versturen van hun . Luxe verpakking op maat gemaakt met aandacht en precisie. Een kartonnen doos geheel op maat kopen? Dan bent u bij ons aan het.


Doos met deksel bedrukken

Dankzij onze grote variëteit in productiemachines zijn wij in staat om zowel kleine als grote. Voor een verpakking op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Uw ideale kartonnen doos of display?


JS Packaging ontwerpt en ontwikkelt die voor u op maat.

In grote of kleine oplages. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van grote dozen bekend. Op maat gemaakt om te voldoen aan uw exacte eisen wat betreft formaat en . Grote kartonnen dozen online bestellen via Doosopmaat. Gespecialiseerd in de productie van kartonnen dozen op maat voor MKB – al vanaf 1. Zo hebben we palletdozen in ons assortiment maar wanneer je op zoek bent naar een grotere kartonnen doos , of een grote doos speciaal op maat , is dit . Voor de grootproducenten is het een lange weg om de juiste verpakking te selecteren. Dozen op maat van tot 1. Ontdek onze grote voorraad kartonnen dozen in allerlei soorten en maten.


Ontvang een offerte op maat. Binnen werkdag in uw mail. Nieuwe en gebruikte kartonnen verpakkingen in grote partijen! Levertijd al vanaf uur. Stel uw perfecte doos zelf samen!


Bestel uw kartonnen dozen aan onklopbare prijzen! U vindt hier zeker de juiste kartonnen dozen , verzenddozen of postdozen. Om onze producten te vervoeren, verpakken we de producten in een grote doos.

Newpack heeft zich gespecialiseerd in dozen op maat. Van amerikaanse vouwdozen tot grote palletdozen tot wijnverpakking tot kartonnen trays: wanneer je in . Zelf uw dozen op maat calculeren en online uw kartonnen doos kopen. De kartonsnijmachine meet de inhoud van de verpakkingsdoos op en snijdt de doos automatisch in, precies na het bovenste artikel in de doos. Wij hebben de oplossing door dozen op maat aan te bieden! In deze gevallen worden er veel te grote dozen besteld en wordt de lege ruimte in de doos.


Doos met deksel bedrukken

Een doos op maat betekent een forse afname van kartonverbruik dat kan oplopen tot. Van kleine koptelefoon tot grote stofzuiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts