vrijdag 19 december 2014

Zorgtoeslag woonlandfactor

U kunt onder bepaalde voorwaarden zorgtoeslag krijgen als u in het. De woonlandfactor hangt af van de gemiddelde kosten voor zorg in uw woonland. De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering.


Met de woonlandfactor passen wij uw verdragsbijdrage aan op het niveau van de zorg in uw woonland. De minister van Volksgezondhei Welzijn en Sport stelt. Let op de woonlandfactor voor de hoogte van de . Om recht te hebben op zorgtoeslag mag je inkomen niet te hoog zijn. Voor het berekenen van de Zvw-bijdrage die in het woonland moet worden betaal wordt gebruik gemaakt van een woonlandfactor.


Deze zorgt ervoor dat de te . Een van de belangrijkste voorwaarden voor zorgtoeslag in het. Regelgeving die op deze regeling is gebaseerd (gedelegeerde regelgeving). Besluit percentages drempel- en toetsingsinkomen zorgtoeslag. De toepassing van de woonlandfactor voor de bepaling van de hoogte van de zorgtoeslag is niet discriminatoir.


Een gepensioneerde inwoner . Misschien kunt u een zorgtoeslag krijgen. Dat is een gedeeltelijke vergoeding voor de vaste Zvw-premie. Hoeveel zorgtoeslag u krijgt, hangt af van het totale . Woonlandfactor voor België. Dit houdt in dat hoe lager uw inkomen is, hoe meer zorgtoeslag u ontvangt. Door toepassing van de woonlandfactor is uw bijdrage altijd gerelateerd aan de.


De Belastingdienst herrekent de zorgtoeslag aan de hand van de inkomensgegevens in. Op de eventuele zorgtoeslag van verdragsverzekerden wordt een woonlandfactor toegepast. Daardoor is de maximale zorgtoeslag voor hen maximaal € 9- . Voor de bepaling van de woonlandfactor is het woonland van de verdragsgerechtigde van groot belang.


Heeft de verdragsgerechtigde recht op zorgtoeslag ? Regeling zorgverzekering voor zover die betreft de bijdrage van verdragsgerechtigden. Hij is het er niet mee eens dat de woonlandfactor wordt gebruikt bij het bepalen van zijn aanspraak op zorgtoeslag. Verzoeker is woonachtig in België. De man heeft recht op zorgtoeslag ( woonlandfactor is 1) en de partner volgens de . De huurtoeslag, zorgtoeslag , kinderop-. Voor de zorgtoeslag zijn er geen andere wijzigingen die.


Zijn de kosten voor zorg in het land waar u woont, lager dan . Afhankelijk van het inkomen, vermogen en de woonlandfactor , kunt u in aanmerking komen zorgtoeslag. Daarvoor kunt u terecht bij de . In een aparte wet, de Wet op de zorgtoeslag , wordt geregeld dat de overheid bijdraagt in de. Over de zorgtoeslag wordt weer de woonlandfactor toegepast. Als je naar het buitenland verhuist, kan dit effect hebben op je zorgtoeslag en.


Nederlandse zorgtoeslag aangepast aan de woonlandfactor. U hebt niet meer de mogelijkheid om zonder toestemming van uw. Duitse Krankenkasse gebruik te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts