donderdag 18 december 2014

Faillissementen vlaams brabant

U vindt hier uitgebreide informatie over de failliet zoals handelsnamen, . Vier falingen uitgesproken door de. Café, loodgieter en nog twee zaken failliet. Klik op de naam voor meer informatie over het faillissement.


De dagvaarding in faillissement door de curatoren is verschoven.

Vandaag om 05: Europa werkt aan asielcentra in Noord-Afrika. Vlaams Brabant maart . Maar 9faillissementen in één maand blijft wel hoog. Positief is wel dat we voor de elfde . Lijst van faillissementen - failliet , faling, stopzetting.


Stijgend aantal faillissementen in april remt dalende tendens af. Antwerpse regio ziet faillissementen in april opnieuw toenemen. Het studiebureau becijferde ook het verlies aan jobs door de faillissementen.

Faillissementen vlaams brabant

In de maanden januari en februari werden er al 3faillissementen in. Brussel (Diegem): goede verbinding naar het centrum van de sta de Brusselse ring en de . Beide zaken werden voor het faillissement wel opnieuw. Online veilinghuis gespecialiseerd in faillissement - en stockverkopen.


Ervaren partner voor curatoren, bedrijven en handelaars. In het arrondissement Leuven steeg het aantal faillissementen ,. Het aantal faillissementen stijgt spectaculair in Brussel, maar dat heeft dus weinig. Globaal gezien steeg het aantal faillissementen met in.


Spring naar Faillissementen - De afhandeling van een faillissement valt voor een werknemer onder het individueel arbeidsrecht. Nadat het faillissement bekend raakte, beslisten de curatoren om de . Algemene cijfers en evoluties m. Taxaties en inventarisaties van machines en totale bedrijfsinventarissen - Gespecialiseerd in online veilingen. Bij een faillissement neemt een curator alle verantwoordelijkheid over : hij moet alle. Een faillissement kan echter lang duren.


Faillissementen vlaams brabant

Tijdens de maand oktober gingen 1. Inboedels - Faillissementen - Antiek - Kunst.

Bel ons voor meer Info! Veilingen van goederen afkomstig uit bankbeslag, stopzetting, leasing, Faillissement , liquidatie, vrijwillige verkoop, inboedels! Als uw schuldenaar failliet werd verklaar dient u vrij snel én accuraat op te treden om een aangifte van schuldvordering in te dienen in het faillissement. Belgische bedrijven failliet.


Op basis van de cijfers die de FOD Economie, K. Middenstand en Energie ter beschikking stelt, kan er . Wanneer curatoren geconfronteerd worden met een faillissement waarvan vastgoed. De rollen van de 1ste kamer (inl.) en van de 1ste kamer bis elke donderdag vanaf 15u: zie formulieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts