vrijdag 23 januari 2015

Houten doosjes groothandel

Vind de beste selectie houten doosjes groothandel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houten doosjes groothandel voor de dutch . Houten dienbladen of kisten nodig? Wij zijn uw groothandel gespecialiseerd in blank houten gebruiksartikelen! De Creashop biedt de grootste collectie Kistjes en kratjes van Hout aan online. Spanen doosje hart 60x50x35mm.


Bekijk ons assortiment online!

Krabbendam Kadoverpakking heeft verschillende houten kisten, dienbladen en snijplanken op voorraad. Hiervoor is gebruikgemaakt van hout, zodat onze . We hebben een groot gamma aan houten kistjes en doosjes. Ook als u op zoek bent naar grote hoeveelheid van een kistje of een doosje dan mag u een . Budgetdoosjes maakt bedrukte doosjes voor ieder budget. Van eenvoudig doosjes tot luxe cadeaudozen. Kies voor een standaard maat of een doosje op maat.


Henghou is één van de toonaangevende fabrikanten van kleine houten sieraden dozen en leveranciers in China.

Worden gratis om groothandel bulk hoge . Onze houten doosjes zijn aan alle kanten netjes, stevig en glad geschuur de deksel en bodem zijn gemaakt van triplex. De maten verwijzen naar de deksel, . Unicraft is een groothandel gespecialiseerd in hobby en kantoor en school benodigdheden. Deze authentieke houten doosjes zijn van hoge kwaliteit en exclusief bij New Age te verkrijgen. Ook verkopen wij handgemaakte fotoalbums die zijn gemaakt.


Houten doosjes groothandel

Luxe sieradendoosje met opdruk. Vierkant houten bakje, extra groot. Deze set bestaat uit drie houten kistjes van ca. Vanwege de slim gekozen . Sorteer doosje met ronde opberg doosjes. De ronde opbergdoosjes kun je per op elkaar vast schroeven.


Groothandel in verpakkingen voor sieraden, juwelen en bijoux. Plastic, kartonnen, kunstleren of houten sieradendoosjes. Gratis bedrukking, snelle levering. Kist met houten schuifdeksel, fles.


Houten doosjes groothandel

Produceren van houten kistjes en drukwerk op hout.

Heeft u een webshop, bent u importeur of groothandel en wilt u uw producten veilig en . Verpakkingsmateriaal bestel je eenvoudig in onze webshop of in een van onze showrooms. Onze artikelen zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen. Ideaal om je geboortekaartje of doopsuiker doosjes om te toveren tot een originele traktatie.


Te bestellen per stuks. Unieke wenskaarten van eigen ontwerp van onze groothandel wenskaarten. Op de doosjes met waxinelichtje staat altijd Een lichtje voor jou, op de doosjes.


Houten doosjes groothandel

Een serie is voorzien van een kraft verpakking, houten lepel en een fris wit label . Figuren zoals dieren, doosjes , boekjes enz. De producten moeten alleen even .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts