donderdag 15 januari 2015

Ijskar verhuur

Wij bieden de verhuur van ijskarren aan. De ijscokarren kunt u in combinatie met ambachtelijk schepijs huren en bij u voor de deur laten afleveren. Ijskar verhuur voor al uw feesten zoals geboorterecepties, communies, enz. Verras uw familie met ons heerlijk ambachtelijk roomijs geserveerd uit onze ijskar.


Ijskar verhuur

Met smaken op maat of onze bekende en beminde ijssmaken. Venezia ijscokar huren. Met 1 elektrische ijskarren en . U kunt prachtige ijskar huren voor kleine en grote evenementen, familiefeesten, straatfeesten, bruiloften, braderieën, of gewoon zomaar. Valentino maakt van ijs een feestGrote ijskar huren ? We komen graag langs met onze ijskar.


We beschikken over twee ijskarretjes die kunnen gehuurd worden voor allerlei feestjes. De bediening gebeurt door ons. De huur van de ijskar met uur . Wat de gelegenheid ook is, de retro ijskar wordt naar uw locatie gebracht met of zonder ijs, met of zonder bediening, zoals u dat zelf wenst. IJSmo fietst in de zomer door Numansdorp.


Ijskar verhuur

Onze ijskarren zijn snel inzetbaar, zelfs op de dag van de reservering als u dat wenst! Geen probleem, laat uw gasten genieten van onze heerlijke Luikse Wafels of Brusselse Wafels! Logo mogelijkheden en direct leverbaar. Wie mogen wij in stijl op ijs trakteren?


IJskar verhuur bij IJstijd Tilburg. Altijd inclusief de populairste smaken ijs! Ook logo bestickering mogelijk. Bij IJstraktatie een ijskar naar keuze. IJscokar huren in Middelburg.


IJs kan altij of het nu warm is of niet. Het enige wat u hoeft te doen is, de smaak aan het weer aan te passen. Voor een familie feestje, een buurt barbecue, de directeur die wil trakteren of een zomaar feestje kunt u onze schitterende authentieke ijskar huren. De ijskar met ijscoman huren op uw bedrijfsactiviteit, kinderfeest, school of ander evenement.


Of kom langs bij Kinderboerderij De Ridder in het Leeghwaterpark . Op deze pagina vind je eventbedrijven die ijskar huren aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes! Dan zijn wij graag van de partij met onze ijskar ! Van bruiloft tot bedrijfsuitje trekken we er met de kar op uit. Want een ijskar huren in Leeuwarden kan nu ook bij De ijsfiets! Daarmee brengen we niet alleen het lekkerste biologische ijs naar Amsterdam, Utrecht en.


Ijskar verhuur

Maak dan indruk met een Italiaanse ijskar of ijsbox. Heeft u een feest of evenement? Een verjaardag, avondvierdaagse of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts